Obnoviť stránku

AUNE T1s black

Príslušenstvo k tovaru

AUNE T1s black

So zosilňovačom AUNE T1s black sa z počúvania hudby stáva naozajstný zážitok. Ide o slúchadlový DAC lampový zosilňovač predstavujúci štvrtú generáciu série AUNE T1. Podporuje rozlíšenie až 32-bit/784k a DSD512 a vďaka tretej generácii OP+BUF modulu a trom úrovniam zosilnenia si poradí s väčšinou slúchadiel a IEM. Zosilňovač AUNE T1s je vybavený kvalitnou lampou 6922 od EH, DAC čipom ES9038Q2M a kondenzátormi WIMA a Nichicon MUSE BP poskytujúcimi bohatý, farbistý a čistý zvuk. Určite tiež poteší pribalený napájací adaptér a široký dynamický rozsah, vďaka kvalitnému napájaciemu modulu.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača AUNE T1s black

  • Zosilňovač AUNE T1s predstavuje štvrtú generáciu série AUNE T1
  • Podporuje rozlíšenie až 32-bit/784k a DSD512
  • S väčšinou slúchadiel a IEM si AUNE T1s poradí vďaka modulu OP+BUF a trom úrovniam zosilnenia
  • Je vybavený kvalitnou lampou 6922 od EH, DAC čipom ES9038Q2M a kondenzátormi WIMA a Nichicon MUSE BP poskytujúcimi bohatý, farbistý a čistý zvuk
  • Disponuje USB konektorom, 6,35 mm Jack konektorom a dvomi pármi RCA konektorov
  • AUNE T1s ponúkne aj pripojenie aptX HD Bluetooth
  • Okrem pripojenia počítača podporuje aj mobilné zariadenia Apple, Android a prenosné hudobné prehrávače

Kompaktný zosilňovač s flexibilným zapojením

Zapojenie zosilňovača AUNE T1s black je jednoduché, ale zároveň flexibilné. Pripojiť ho môžete k vášmu počítaču, mobilnému zariadeniu Apple, Android alebo prenosným hudobným prehrávačom. Disponuje USB konektorom, 6,35 mm Jack konektorom na pripojenie slúchadiel a dvoma pármi RCA konektorov na pripojenie aktívnych reproduktorov alebo ďalšieho zosilňovača. AUNE T1s je navyše vybavený aj aptX HD Bluetooth pripojením, ktoré umožní bezdrôtové zasielanie kvalitných zvukových súborov. Kompaktné telo v elegantnej čiernej farbe urobí z tohto zariadenia príjemný a neinvazívny doplnok vášho interiéru.

Obsah balenia:
Slúchadlový zosilňovač AUNE T1s black
USB kábel
Napájací adaptér
Bluetooth anténa
Prevodník z 6,35 mm na 3,5 mm Jack
Stručný návod na použitie

Rozlíšenie:
Až 32-bit/784k a DSD512

THD+N:
0,01 %

Rozmery:
132 × 95 × 105 mm

Hmotnosť:
1 kg


Kód:  AUN005b
Produktové číslo:  6970557911019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13