Obnoviť stránku

Aukey Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger

4,7 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aukey Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger

Praktická vysokorýchlostná nabíjačka značky Aukey s vylepšenou technológiou rýchleho nabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0 umožňuje nabíjanie až šiestich mobilných zariadení, ako je napr. tablet, mobilný telefón a ďalšie. Disponuje totiž hneď šiestimi výstupmi. Súčasťou balenia je aj micro USB kábel s dĺžkou jedného metra. Vďaka kompaktným rozmerom môžete mať nabíjačku neustále pri sebe, dokonca aj na cestách – bez problémov ju uložíte do plecniaka, tašky alebo kabelky.

Kľúčové vlastnosti Aukey Quick Charge 3.0 6-Port Wall Charger

  • Qualcomm Quick Charge 3.0 – až 4× rýchlejšie nabíjanie
  • Aukey Quick Charge má inteligentný systém riadenia pre optimálne nabíjanie
  • 6× výstup USB
  • 1× micro USB kábel v balení nabíjačky
  • Bezpečné nabíjanie – ochrana proti prebitiu
  • Elegantný čierny dizajn nabíjačky
  • Malé rozmery a hmotnosť

Nabíjačka Aukey s Qualcomm Quick Charge 3.0

Táto jedinečná technológia umožňuje rýchle nabitie vášho zariadenia, a to až 4× rýchlejšie ako štandardná nabíjačka. Už nebudete musieť čakať dlhé hodiny, než bude váš mobilný telefón alebo tablet nabitý na 100 %. Oproti predchádzajúcej generácii tejto technológie došlo k 38 % nárastu rýchlosti nabíjania, v porovnaní s prvou generáciou je to viac ako 50 %. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s nižšími verziami.

Technológia Entire Protect

Tento bezpečnostný systém nabíjačky ochráni nabíjané zariadenia pred prebitím, skratom aj prehriatím, môžete si tak byť istí, že nabíjanie je maximálne bezpečné ako pre samotné zariadenie a nabíjačku, tak aj pre vás.

AiPower

Pokročilá technológia AiPower zaistí, že zariadenie je nabíjané takým prúdom, aby nabíjanie bolo bezpečné a zároveň rýchle. Porty nabíjačky podporujúce túto technológiu spoznáte podľa toho, že sú zelené. S Aukey môžete bez obáv nabíjať nielen mobilné telefóny, tablety, ale aj fotoaparáty, powerbanky a mnoho ďalších elektronických zariadení.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ nabíjačky Do siete
Originálna/alternatívna Alternatívna

Výkon a prúd

Výkon 60 W
Maximálny prúd hlavného výstupu 3 A

Vstupy a výstupy

Počet výstupov 6

Vlastnosti

Vlastnosti Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Podpäťová ochrana, Regulácia teploty, Indikácia nabíjania

Typ rýchlonabíjania

Typ rýchlonabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging

Kábel

Dĺžka kábla 1 m
Konektory kábla Micro USB

Farba

Farba Čierna
Kód:  AUK101e2
Produktové číslo:  PA-T11

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04