Obnoviť stránku

Aukey PL-WD01 Lens

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aukey PL-WD01 Lens

Špičkový objektív Aukey PL-WD01 Lens obohatí vaše fotografie na maximum. Je to jedinečný doplnok k vášmu inteligentnému telefónu pre fotenie a natáčanie videa. Ide o širokouhlý objektív so širokým záberom 110°, ktorý je vhodný pre zachytenie širokých krajiniek alebo skupinových snímok.

Kľúčové vlastnosti objektívu Aukey PL-WD01 Lens

  • Miniatúrne rozmery, zmestí sa do vrecka
  • Odolné sklo objektívov
  • Kompaktný dizajn bez prídavných častí
  • Spolupracuje so všetkými foto a video aplikáciami

Skvelé originálne zábery

Tento objektív je ideálny spoločník pre zachytenie tých neskutočných fotografií. Vďaka optickým šošovkám získate funkcie pre váš smartfón, ktoré vytvoria dokonalý záber. Širokouhlý objektív dosiahne skoro dvojnásobnú plochu vytvorenej snímky. Preto už nebude problém zachytiť skupinovú snímku alebo rozsiahlu mestskú scénu. Objektív sa veľmi ľahko prispôsobí vášmu smartfónu a už nikdy nebudete chcieť fotiť bez neho.

Kód:  AUK405
Produktové číslo:  PL-WD01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09