Obnoviť stránku

Aukey PL-F1 Lens 2 in 1

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aukey PL-F1 Lens 2 in 1

Súprava objektívov Aukey PL-F1 Lens 2 in 1 obohatí vaše fotografie na maximum. Je to jedinečný doplnok k vášmu smartfónu pre fotenie a natáčanie videa. Ide o kombináciu objektívu Rybie oko (180°) a desaťnásobného makro objektívu, ktorý je vhodný pre zachytenie širokých krajiniek alebo skupinových snímok na veľké vzdialenosti.

Kľúčové vlastnosti objektívu Aukey PL-F1 Lens 2 in 1

  • Perfektná kombinácia pre zachytenie rôznych scenérií
  • Kompaktný dizajn bez prídavných častí
  • Spolupracuje so všetkými foto a video aplikáciami
  • Vyrobené z hliníkovej zliatiny

Skvelé originálne zábery

Táto kombinácia objektívov je ideálny doplnok pre zachytenie tých neskutočných fotografií. Vďaka optickým šošovkám získate funkcie pre váš smartfón, ktoré vytvoria dokonalý záber. 180° objektív Rybie oko vytvorí typické zakrivenie vytvorenej snímky. Preto už nebude problém zachytiť skupinovú snímku alebo rozsiahlu mestskú scénu v neskutočnej rovine. Makro objektív vás dostane 10-násobne bližšie k vášmu objektu pre veľmi detailné zábery.

Kód:  AUK408
Produktové číslo:  PL-F1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09