Obnoviť stránku

Audioquest Forest USB 1.5m

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audioquest Forest USB 1.5m

Je pre vás dôležitá rýchlosť prenosu dát a zároveň požadujete to najlepšie z danej kategórie pre vysokú mieru spoľahlivosti? Tak presne pre vás si pripravila spoločnosť Audioquest svoj ??rad prémiových káblov Forest.

Maximálna rýchlosť prenosu dát


Vysoko kvalitný kábel je vybavený konektormi USB 2.0 A - USB 2.0 B, ktorý vám umožní prepojiť najrôznejšie zariadenia s týmto rozhraním, ako sú externé pevné disky, fotoaparáty, tlačiarne a iné prístroje.

Najvyššia kvalita


Pri výrobe bola použitá pevná medená vlákna obohatená o 0.5% striebra pre čistý signál s minimom skreslenia, ktoré sú opletené pevnou polyetylénovou izoláciou s vysokou hustotou pre veľkú mechanickú odolnosť. Presné pozlátené konektory sú starostlivo pripevnené s cieľom minimalizovať skreslenie dátového toku a maximalizovať odolnosť.

Kód:  AUG06w

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16