Obnoviť stránku

Audioquest DragonFly

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audioquest DragonFly

Štýlový DAC prevodník a slúchadlový zosilňovač veľkosti USB kľúča je skvelý nástroj pre kvalitnejšiu reprodukciu hudby z počítača alebo notebooku. USB konektor sľubuje ľahkú použiteľnosť, pripojíte k nemu tiež slúchadlá, aktívne reproduktory či zosilňovač. Pri práci alebo cestovaní si tak zo svojho notebooku môžete užívať oveľa kvalitnejšie počúvanie vašej obľúbenými hudby.

DRAGONFLY 1.2 využíva 24-bitový čip ESS Sabre v asynchrónnom režime, ktorý prevádza správnu hodnotu vášho hudobného súboru do analógu. Zariadenie je vybavené analógovou reguláciou hlasitosti a vzorkovacou frekvenciou až do 24-bit/96 kHz. O tom, v akej frekvencii prevodník momentálne pracuje, informuje zmena farebnej kontrolky.

U tohto modelu došlo k vylepšeniu napájania a cesty medzi DAC čipom a analógovou časťou. DRAGONFLY 1.2 sa za svoju kvalitu a vydarený dizajn môže pochváliť ocenením pre najlepší výrobok vo svojej kategórii.

Technické parametre:

Vlastnosti:
Veľkosť prenosného USB kľúča
Jednoduchá pripojiteľnosť do počítača, notebooku
Analógová regulácia hlasitosti
Vzorkovacia frekvencia až do 24-bit/96 kHz
24-bitový čip ESS Sabre v asynchrónnom režime

Formáty:
AAC, MP3, FLAC, WAV 24/192

Kompatibilita:
Windows XP, Vista, 7, MAC OS X

Kód:  AUG15a
Produktové číslo:  092592083462

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04