Obnoviť stránku

Audio-technica ATH-Sport3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-Sport3

Špičkové slúchadlá určené všetkým nadšeným športovcom, ktorí požadujú maximálny komfort a brilantný zvuk čo navodí tú správnu atmosféru pre intenzívne tréningy. Odolnosť proti vode vás nechá pokojným, aj keď sa poriadne zapotíte. Dokonale padnúce silikónové špunty dopĺňa flexibilné a bezpečné uchytenie z tvarovaného kábla držiaceho za uchom. Napriek športovému charakteru slúchadiel nebudete ochudobnení o vynikajúce vlastnosti 10mm meničov dodávajúcich dynamiku a detailnú vernosť. Vyvážený prednes vás ohromí od nízkych basových tónov až po iskrivé výšky vďaka integrovaným stabilizátorom pre minimalizáciu zvukového skreslenia.

Nič vás nezastaví

Slúchadlá sú laboratórne testované a certifikované normou IPX5, aby vydržali intenzívny tréning, beh v daždi a dokonca ich môžete po cvičení opláchnuť pod tečúcou vodou. Pribalené je aj praktické púzdro, kam ich môžete uložiť, keď ich práve nepoužívate. Bežci trénujúci v mestskej prevádzke iste ocenia aj náhradné Active-fit silikónové špunty (dodávané vo veľkostiach S, M a L) umožňujúce vnímať okolité ruchy, čím priaznivo zvyšujú vašu bezpečnosť a povedomie o okolí, bez toho, aby to narušilo kvalitu počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADT027d
Produktové číslo:  4961310128630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11