Obnoviť stránku

Audio-Technica ATH-M50x – white

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-M50x – white

Slúchadlá Audio-Technica ATH-M50x sú špeciálne navrhnuté pre profesionálny monitoring a mixovanie. Poskytujú dokonalú kvalitu zvuku a perfektnú reprodukciu hlbokých tónov. Mimoriadne pohodlné polstrované náušníky s povrchom z umelej kože zaistia veľmi príjemný komfort a spoľahlivú izoláciu proti okolitému hluku. Slúchadlá sú perfektnou voľbou pre dlhodobé počúvanie hudby pri ktorej môžete relaxovať, alebo pre nekonečné hranie obľúbených hier.
Frekvenčný rozsah je skvelých 15 Hz až 28 kHz, takže si vychutnáte špičkový zvuk od nízkych tónov po výšky. Slúchadlá majú signál vedený priamym odpojiteľným káblom a pripájajú sa cez klasický 3,5 mm jack. Iste poteší tiež transportný vak na uloženie slúchadiel a dodávaná redukcia na 6,3 mm konektor pre širšie možnosti použitia. Každé slúchadlo je možné otáčať o 90°, čím je docielené ľahké zloženie do menšieho formátu pre prenášanie.
Doplňujúce informácie:

Súčasť balenia:
Slúchadlá
Krútený kábel: 1,2 m – 3 m
Rovný kábel: 3 m
Rovný kábel: 1,2 m
Puzdro
6,3 mm redukcia

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  ADT007bz

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13