Obnoviť stránku

Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna

Vrcholný model ergonomicky tvarovaných športových špuntových slúchadiel radu SonicFuel od spoločnosti Audio-Technica. Sú vybavená silikónovým uškom do ucha a systémom umožňujúcim 360 ° rotáciu výmenných silikónových nástavcov, ktoré sa prispôsobia naozaj každému tvaru ucha. To všetko pri špičkovom zvukovom prejave vďaka prémiovým 13,5 mm meničom pre zvuk s fantastickým rozsahom. Nový model Audio-Technica
ATH-CKX9S v čiernom prevedení je určený pre každodenné počúvanie v akomkoľvek prostredí a hlavne pre ľudí, ktorí sa pri športe nevzdajú detailného a príjemne vyváženého zvuku.
Model je tiežvybavený mikrofónom zaisťujúcim precízne snímanie hlasu a diaľkovým ovládačomhovorov, hlasitosti alebo playlistov na zbrusu novom plochom kábli.
Či už skáčete cez švihadlo v posilňovni alebo beháte parkom, tak unikátny silikónové uško dodávané v troch veľkostiach udrží slúchadlo v uchu za akýchkoľvek podmienok. Stabilite dopomáha aj možnosť náklonu špuntov spolu s plochým tvarom kábla, ktorý nemá tak veľkú náchylnosť ku krúteniu. Plochý kábel má aj výhodu v menšej náchylnosti k zamotaniu pri prenášaní vo vrecku. Súčasťou balenia sú aj dva druhy nástavcov, Umožňujúcich individuálne doladenie charakteru zvuku. Voliť môžete klasické silikónové alebo extra tlmiace penové nástavce oceňovanej značky Comply.
Parametre a špecifikácie:
Kábel:
1,2 m plochý s integrovaným mikrofónom a diaľkovým ovládačom
Konektor:
Jack 3,5 mm lomený pozlátený
Príslušenstvo:
penové nástavce Comply
silikónové nástavce (XS, S, M, L)
ušká (S, M, L)
pevné puzdro na zips

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADT013a
Produktové číslo:  4961310122676

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11