Obnoviť stránku

Audio-technica ATH-AX1iS biele

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-AX1iS biele

Audio-technica ATH-AX1iSGY
Audio-Technica ATH-AX1iS

Spoľahlivá kvalitka na každý deň

Model AX1iS zdobí veľmi dobre vyladený a jasný zvuk 36-milimetrových meničov a úplne bezproblémové a komfortné použitie za každých podmienok. Teda presne tie hodnoty, ktoré najviac oceňujeme na rade ATH-M. Naviac však model AX1iS ponúka modernejší dizajn a kompaktné rozmery, ktoré z neho robia univerzálneho sprievodcu svetom hudby, či už sa práve nachádzate vo vlaku, na rušnom námestí alebo doma za pracovným stolom.

Veľké plus v malom ovládači

Návrat ku klasike posuvného ovládania hlasitosti znamená, že si túto funkciu užijú nielen majitelia prístrojov Apple, ale aj všetci užívatelia Android a klasických MP3/FLAC prehrávačov. Na telefónoch môžete navyše prijímať hovory a prepínať Play/Pause. Proste klasika, ktorá funguje vždy.

Audio-Technica ATH-AX1iS

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  ADT013t4
Produktové číslo:  4961310126322

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16