Obnoviť stránku

Audio-technica ATH-AR5BT black

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-AR5BT black

Moderné bezdrôtové slúchadlá Audio-Technica ATH-AR5BT black v čiernom prevedení vám umožnia vychutnať si prvotriedny zvuk s vysokým rozlíšením doma i na cestách. Či už sa rozhodnete pre pripojenie slúchadiel klasickým 3,5 mm audio káblom alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth, vždy si buďte istí, že tieto slúchadlá nesklamú ani tie najnáročnejšie ušné bubienky. Kvalitná Li-Pol batéria zabezpečí až 30 hodín nerušeného počúvania, počas ktorých sa vďaka komfortným náušníkom z pamäťovej peny nemusíte obávať otlačených uší.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Audio-Technica ATH-AR5BT black

  • Široký frekvenčný rozsah a podpora bezstratového kodeku aptX
  • Až 30 hodín počúvania, až 1 000 hodín v pohotovostnom režime
  • Možnosť počúvania aj napriek odnímateľnému 3,5 mm audio káblu
  • Komfortné náušníky z pamäťovej peny
  • Tlačidlo pre ovládanie hovorov a prehrávania
  • Slúchadlá Audio-Technica je možné ľahko a rýchlo spárovať pomocou NFC
  • Kvalitná skladacia konštrukcia vrátane cestovného vaku

Špičkový zvuk slúchadiel Audio-Technica

Precízne vyladené meniče slúchadiel Audio-Technica ATH-AR5BT silver zaisťujú reprodukciu zvuku v neuveriteľnom rozsahu 5-40 000 Hz. Vy si tak môžete nerušene vychutnať skutočne hlboké basy spolu s kryštalicky čistými výškami. Podpora bezstratového kodeku aptX zaručí nízku latenciu a bezproblémovú synchronizáciu pri bezdrôtovom počúvaní. Slúchadlá tiež umožňujú prenos zvuku prostredníctvom priloženého 3,5 mm audio kábla, takže vás o dokonalý sluchový zážitok nepripraví ani vybitá batéria.

Maximálne pohodlie

Na ľavom slúchadle nájdete multimediálne tlačidlo umožňujúce ovládať prehrávanie, hlasitosť, ale tiež prijať, odmietnuť a ukončiť hovor. Volajúci vás bude počuť čisto a jasne vďaka integrovanému mikrofónu. Ten je spolu s tlačidlom umiestnený aj na 3,5 mm audio kábla, takže o tieto funkcie neprídete ani v prípade vybitej batérie slúchadiel. Slúchadlá môžete s technológiou NFC ľahko a rýchlo pomocou Bluetooth spárovať s vaším smartphonom jednoduchým dotykom oboch zariadení. Slúchadlá Audio-Technica ľahko zložíte a vezmete na cesty vďaka skladacej konštrukcii a praktickému cestovnému vaku.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADT026c1
Produktové číslo:  4961310141875
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12