Obnoviť stránku

Audio-Technica ATH-ANC33is čierna

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-ANC33is čierna

Audio-Technica prináša kvalitné špuntové slúchadlá vybavené systémom aktívneho potlačenia okolitého hluku QuietPoint. Vynikajúci zvukový prejav je možný vďaka revolučnému použitie dvoch komôr, Ktoré vytvárajú dospelý zvuk s parametrami veľkých slúchadiel. Zároveň toto riešenie umožnilo použitie 13mm meničov, ktoré sú umiestnené mimo ucha a vďaka tomu zaisťujú vynikajúci basový základ.
Technickou vychytávkou je potom systém aktívneho potlačenia okolitého hluku, ktorý je v oblasti špuntových slúchadiel stále raritou. Využitím QuietPoint dochádza k redukciu až 90% okolitého hluku pri zachovaní špičkového zvuku reprodukovanej nahrávky. Pre aktívne využitie tejto technológie je potrebné napájanie za pomocou jednej AAA batérie. Ak vám dôjde šťava, môžete slúchadlá ďalej využívať avšak bez systému QuietPoint.
Slúchadlá sú dokonca vybavená mikrofónom zaisťujúcim precízne snímanie hlasu a diaľkovým ovládačom hovorov, hlasitosti alebo playlistov, ktorý je integrovaný priamo na kábli. Podpora tabletov, inteligentných telefónov a iDevices je zaistená. Navyše získate adaptér do lietadla a3 náhradné páry nástavcov z rôznych materiálov, ktoré sa vám dokonale prispôsobí a zabezpečí maximálne pohodlie pri počúvaní. Na prenášanie je možné využiť aj praktický vačok.
Parametre a špecifikácie:
Konektor:
Jack 3,5 mm lomený pozlátený
Príslušenstvo:
Airline adaptér
AAA batérie
puzdro
penové nástavce (pár)
silikónové nástavce (S/M/L)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  ADT012u
Produktové číslo:  4961310120054

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14