Obnoviť stránku

Audio-technica AT-OC9/III

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica AT-OC9/III

Ak hľadáte tú najlepšiu gramofónovú prenosku, potom vedzte, že ste ju práve našli. Audio-Technica AT-OC9/III disponuje systémom dvoch samostatných cievok a klasickým polpalcovým osadením. S touto prenoskou získate nekompromisné spracovanie signálu – nadšenci vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete volia práve túto značku.
Vďaka tomuto vrcholnému modelu značky Audio-Technika dostanete výnimočný zvukový zážitok, ktorý je dosiahnutý integráciou dvoch samostatných pohyblivých cievok Dual Moving Coil z PCOCC medi s technológiou potláčajúcou narušenie prenosu signálu na minimum. Magnety sú zo samárium-kobaltovej zliatiny. Tieto súčiastky sa postarajú o bezchybné oddelenie kanálov a obrovskú šírku zvuku, frekvenčný rozsah je od 15 Hz – 50 kHz.
Po rozohraní budete mať k dispozícii zvuk, ktorý sa vytvára vďaka prirodzenému podaniu, separácii jednotlivých kanálov a presnému čítaniu stopy. Prenoska je vybavená inovovaným typom diamantového hrotu ihly Line Contact. Ten garantuje presnú odozvu a citlivosť vo vysokých frekvenciách, presnosť čítania a extrémnu životnosť. Ihla je uchytená v robustnej bórovej „chvejke“. Univerzálnosť potom garantuje polpalcové osadenie vložky.

Kód:  ADT051e
Produktové číslo:  4961310106843

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03