Obnoviť stránku

Audio-Technica AT-95EBL

5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica AT-95EBL

Ak patríte medzi náročnejších znalcov a obdivovateľov vinylu, potom ste práve narazili na skutočne kvalitnú prenosku, ktorá v danej cenovej kategórii patrí k špičke. S touto prenoskou rozhodne neurobíte krok vedľa - nadšenci do vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete vsádzajú práve na túto značku. Prenosku AT-95EBL si často vyberajú aj výrobcovia gramofónov, ktorí ju využívajú ako štandard svojich high-end výrobkov.
Po dostatočnom rozohraní budete mať k dispozícii zvuk, ktorý je výnimočný vďaka prirodzenému podaniu, skvelému snímaniu vysokých frekvencií a presnému kopírovaniu drážky. Prenoska je vybavená diamantovým hrotom eliptického tvaru, ktorý poskytne vysokú citlivosť, presnosť čítania a extrémnu životnosť (až 1000 hracích hodín bez výraznej straty presnosti čítania). Univerzálnosť potom garantuje polpalcové osadenie vložky.

Kód:  ADT051h
Produktové číslo:  5055145701953

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06