Obnoviť stránku

Audio Pro ADDON T3 Orange

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Audio Pro ADDON T3 Orange

Štýlový prenosný reproduktor ADDON T3 je geniálne jednoduchý. V elegantnom tele s prehľadným ovládacím panelom nájdete komponenty pre dokonalé počúvanie. Starostlivo vyvinuté technológie prenosu a zosilnenie zvuku vám vyčaria krištáľovo čisté silné tóny. Reproduktor sa pýši kompaktnými rozmermi a so sympatickým koženým uchom ho môžete brať všade so sebou. Aby vás potešil hudobnými zážitkami aj na cestách, je vybavený veľkou batériou. S tou môže hrať veľa hodín na jediné nabitie. Vyberte si svoju vysnívanú farbu a nechajte sa obklopiť svojimi obľúbenými melódiami.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková kvalita zvuku
  • Hrá doma aj na cestách
  • Praktický a elegantný dizajn
  • Prehľadné ovládanie
  • Rýchle bezdrôtové spojenie
  • USB port pre nabitie telefónu
  • Konektor pre audio kábel
  • V originálnej oranžovej farbe

Bezdrôtový prenos zvuku

Nezáleží na tom, či máte hudbu uloženú v prehrávači, počítači alebo smartfóne. Reproduktor si poradí s čímkoľvek. Vďaka konektoru zapojíte prehrávače, najpohodlnejšou cestou je však Bluetooth pripojenie. Bezdrôtovo spojíte s reproduktorom notebook, tablet aj telefón. Podporované sú všetky bežné operačné systémy - iOS, Android aj Windows Phone. Zariadenie pripojíte jediným stlačením tlačidla a hudbu si užijete so všetkým komfortom.

Vydrží naozaj dlho

Zaujímavosťou reproduktora je USB port. Tým môžete v prípade najvyššej núdze dobiť mobilný telefón, reproduktor tak môže fungovať aj ako originálna powerbanka. Stály prehľad o stave jeho batérie vám poskytne svetelná indikácia na ovládacom paneli. Samozrejmosťou je nastaviteľný výkon tohto hlučného drobčeka. Pri stopercentnej hlasitosti vydrží na jediné nabitie celých 12 hodín, s polovičným nastavením potom zvládne aj veľkorysých 30 hodín prevádzky.

Kód:  ADR001a
Produktové číslo:  7330117141925
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13