Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Atomic REDSTER EDGE X + XT 12 AW dĺžka 165 cm

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Atomic REDSTER EDGE X + XT 12 AW dĺžka 165 cm

Súprava lyží a viazania Atomic REDSTER EDGE X + XT 12 AW je určená pre každého, kto hľadá kvalitné a predovšetkým cenovo dostupné riešenie. Ide o výkonné, univerzálne a presné lyže určené primárne na upravené zjazdové trate na jazdu pri vyšších rýchlostiach. Ich prednosti využijú najmä pokročilí lyžiari. Jadro Power Woodcore zaisťuje optimálnu stabilitu a tlmenie vibrácií. Špeciálne titánové vrstvy Titanium Powered, ktoré sa nachádzajú nad aj pod jadrom dokonale tlmia nárazy, čím lyžiam dodávajú vysokú stabilitu a torznú pružnosť. Bočnice Full Sidewall garantujú 100 % prenos sily a dokonalé držanie hrán.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Atomic REDSTER EDGE X + XT 12 AW dĺžka 165 cm

  • Dĺžka 165 cm
  • Titánové vrstvy nad aj pod jadrom
  • Drevené jadro
  • Atraktívne farebné vyhotovenie
  • Vhodné pre pokročilých lyžiarov
  • Vrátane viazania XT 12 AW

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Muža, Ženu
Typ lyží Na zjazdovku

Parametre lyží

Dĺžka lyží 165 cm
Kód:  SPTred1001
Produktové číslo:  5060365070730
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14