Obnoviť stránku

ATLONA HDMI - HDMI 40m HDMI 1.3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATLONA HDMI - HDMI 40m HDMI 1.3

Špičkový a profesionálny HDMI kábel, ktorý Vám zaručí maximálne kvalitný prenos video aj audio signálu v digitálnej podobe as vysokým rozlíšením.Je vhodný pre spojenie dvoch audio / video zariadenia cez moderné HDMI rozhranie, ako je napríkladHD-DVD/BluRay prehrávač a LCD / Plazma televízor.
Oproti ostatným káblom najvyššej triedy ponúka trojité tienenie, ktoré je vhodné aj do veľmi zarušeného prostredia a konektory pozlátené 24 karátovým zlatom.Samotný vodič je vyrobený z najlepšej meďou, ktorá je vysoko čistá a bezkyslíkatá.Tento kábel umožňuje prenášať HD video v rozlíšení 1440p a priestorové audio formáty vrátane Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio.Tento kábel má dĺžku 40 metrov a pre zabezpečenie maximálne kvalitného signálu na takto dlhú vzdialenosť je vybavený aktívnym zosilňovačom signálu.
Parametre a špecifikácie:
Konektory:
HDMI male <-> HDMI male
Pozlátené 24 karátovým zlatom
Dĺžka kábla:
40 m (s aktívnym zosilňovačom)
Šírka pásma:
340 MHz

Rozlíšenie:

Až 2560 x 1600 bodov neprekladaný (standard HDTV 1440p)
Podporované digitálne audio:
Všetky digitálne audio formáty vrátane Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio
Použitý vodič:
Z vysoko čistej bezkyslíkaté medi
Tienenie:
Trojité
Certifikáty:
RoHS, CL2
Farebné prevedenie:
Čierne
Kód:  MK802u
Produktové číslo:  AT14030L-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04