Obnoviť stránku

Asustor AS6302T

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asustor AS6302T

Dvojdiskové dátové úložisko Asustor AS6302T

Kvalitné diskové úložisko patrí už medzi štandardné vybavenie vo firmách a postupne sa dostáva aj do domácností. A práve tam svoje miesto nájde dvojdiskový NAS Asustor AS6302T. Okrem širokej kompatibility vyniká dvojicou LAN portov, vďaka ktorým ponúkne prvotriedne prenosové rýchlosti. Dôležitým prvkom je aj prítomnosťtrojice USB portov 3.0 (typ A) a dokonca jedného portu USB-C.

Asustor AS6302T

2-jadrové CPU

Pre dosiahnutie čo najvyšších prenosových rýchlostí je dôležitá HW výbava. Vďaka tomu sa dočkáte rýchlosti čítania/zápisu až na úrovni 216/218 MB/s v RAID 1.

Asustor AS6302T

NAS pre multimédiá

Až o 30 % vyšší multimediálny a obrazový výkon sprevádza aj hardvérová podpora pre HEVC a VP9 transkódovanie.

HDMI 2.0 a 4K

Inteligentné dátové úložisko Asustor AS6302T podporuje novú generáciu HDMI 2.0, vďaka tomu bez problémov prehráva aj 4K s výbornou plynulosťou.

Sprevádzkovanie pomocou aplikácie

Stiahnite si mobilnú aplikáciu AiMaster, s ktorou je softvérové oživenie úložiska úplná lahôdka. Aplikácia totiž zvládne vyhľadanie NAS, inicializáciu systému, inštaláciu, správu napájania a samozrejme tiež inštalovať bezpečnostné aktualizácie firmvéru.

Komplexné zálohovanie

NAS Asustor vám po krátkom nastavení obstará kompletné zálohovanie dôležitých dát z počítačov a notebookov. Zvládne sa však pripojiť ku cloudovým službám vrátane Amazon S3, ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, OneDrive a mnohým ďalším.

Aplikace

Prístup k dátam odkiaľkoľvek

Výrobca k NAS poskytuje celý rad aplikácií, vďaka ktorým budete mať do úložiska prístup pokojne aj z dovolenky v zahraničí.

Funkce

Rozširujúce funkcie

Potenciál diskového úložiska zvyšuje vlastný operačný systém Asustor Data Master (ADM). V App Central máte niekoľko možností, ako nájsť vašu obľúbenú aplikáciu. Aplikácie môžete vyhľadať pomocou kľúčových slov alebo ich zobraziť podľa kategórie, popularity, odporúčania a ďalších filtrov. S podporou viacerých jazykov môžetevyhľadávať aplikácie v češtine.

Vaše vlastné kino

S aplikáciou LooksGood sa NAS Asustor premení v multimediálne centrum s podporou DLNA, Chromecast alebo s možnosťou napojenia na Apple TV.


Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Úložisko

Kapacita vložených diskov (dohromady) 20 TB
Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5") 2 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), JBOD

Služby

Podporované služby Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, FTP server, Download server, iSCSI, iTunes server

Výkon

Systémová pamäť (RAM) 2 GB (2 048 MB)
Typ pamäte DDR3L
Pamäť RAM rozšíriteľná na 8 GB (8 192 MB)
Rýchlosť čítania 216 MB/s
Rýchlosť zápisu 218 MB/s

Využitie

Využitie Domáci, Firemný
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 2 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 230 mm
Výška 163,5 mm
Šírka 108 mm
Hmotnosť 2 kg
Kód:  QL350u8a
Produktové číslo:  AS6302T

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06