Obnoviť stránku

Asustor AS4004T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asustor AS4004T

Vylepšený brúsený dizajn dátového úložiska umožňuje jednoduchší prístup k diskom vďaka magnetickému krytu. Predný panel dostal ľahký, avšak veľmi odolný rám, ktorý zabezpečí prvotriednu ochranu, a čo sa prietoku vzduchu týka, Asustor AS4004T disponuje upgradovaným systémom chladenia, ktorý výrazne zlepšuje výkon a znižuje poruchovosť.

Asustor AS4004T

Asustor AS4004T

Žiadne skrutky na inštaláciu diskov nepotrebujete

Vďaka systému bezskrutkovej inštalácie a dodávaným držiakom budete mať výrazne uľahčené umiestňovanie pevných diskov do vnútornej časti úložiska. Asustor AS4004T tiež podporuje funkciu hot-swap, tj. výmena diskov počas prevádzky, čo vám umožní lepšiu flexibilitu pri jeho obsluhe.


Asustor AS4004T

Softvér jednoducho sprevádzkujete z mobilu alebo tabletu

Inštalácia úložiska po softvérovej stránke je tiež zjednodušená, a to vďaka mobilnej aplikácii AiMaster, s ktorou všetko zvládnete z telefónu alebo tabletu v troch rýchlych krokoch.


Výkon v podaní dvojjadrového CPU & DDR4 pamäti

Procesor úložiska obsahuje dve jadrá s mikroarchitektúrou ARM Cortex A72 a beží na frekvencii 1,6 GHz. V porovnaní s architektúrou predchádzajúcej generácie je tento model CPU nielen viac ako trikrát rýchlejší, ale aj o 70 % úspornejší. Zaujímavým číslam Asustor AS4004T nasadzuje korunu svojou kompatibilitou s pamäťami DDR4.

Asustor AS4004T

Asustor AS4004T a jeho nadupaná rýchlosť pripojenia

Ethernetový port úložiska Asustor AS4004T využíva RJ-45, ktorý poskytuje súvislý výkon s rýchlosťou až 3 Gbps. Aj pokiaľ nevlastníte 10 Gbps router, budete môcť súčasne prepojiť všetky ethernetové porty a využiť výhody kombinovaného 3 Gbps pripojenia.

Asustor AS4004T

Používateľské rozhranie, ktoré poznáte z tabletu

AMD 3.0 je platforma, ktorá vám poskytne rozvrhnutie pracovnej plochy presne podľa vašich potrieb a rozlíšenia obrazovky. Ďalej vďaka nemu budete môcť zoskupiť rôzne funkcie, čo je zaujímavosť, ktorú dobre poznajú hlavne majitelia a aktívni používatelia tabletov.

Asustor AS4004T

Asustor AS4004T beží tichšie než iné NAS

V pohotovostnom režime úložisko neprodukuje hluk vyšší ako 19 dB. Hlučnosť pri bežnej prevádzke neprevyšuje 32 dB, čím sa Asustor AS4004T (v porovnaní s inými NAS) výborne hodí do ľubovoľného pracovného prostredia.

Asustor AS4004T

Mimoriadne variabilný prístup k úložisku

Rôzne platformy pre rôzne používateľa: tak je možné jednoducho zhrnúť pestré možnosti prístupnosti k úložisku. Asustor AS4004T umožňuje pripojenie cez operačný systém Windows, Mac Os X alebo unixové operačné systémy, a to z desktopu, notebooku, tabletu alebo smartfónu.

Asustor AS4004T

Zálohovanie vyriešené do bodky

Podobne pestré sú aj možnosti zálohovania: Asustor AS4004T je možné pripojiť k službám ako Amazon S3, Dropbox, Google Drive, Wonder Box, CrashPlan a mnohým ďalším. V kombinácii s úložiskom môžete tiež využiť FTP Explorer, externé pevné disky aj miestne metódy zálohovania.

Asustor AS4004T

Kľúčové vlastnosti dátového úložiska Asustor AS4004T

  • Upgradovaný brúsený dizajn s magnetickým krytom a odolným predným panelom
  • Kvalitná základná doska ASUS & CPU Marvell s dvoma úspornými jadrami
  • 2 GB DDR pamäti pracujúce na frekvencii 2 400 MHz
  • Gigabitový ethernet s pridaním 10 gbE portu
  • Podporuje štyri pevné disky s možnosťou výmeny počas prevádzky (hot-swap)
  • Bezskrutková inštalácia
  • Jedinečná záruka 3 roky

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Úložisko

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×

Služby

Podporované služby Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server

Výkon

Systémová pamäť (RAM) 2 GB (2 048 MB)
Typ pamäte DDR4
Frekvencia procesora 1,6 GHz
Procesor Marvell Armada

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 3 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 230 mm
Výška 170 mm
Šírka 174 mm
Hmotnosť 2,2 kg
Kód:  QL351b9
Produktové číslo:  AS4004T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01