Obnoviť stránku

ASUS ZenPower 10050 mAh strieborná

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenPower 10050 mAh strieborná

Nedávajte si eleganciu a luxus ani na cestách s prenosnou zálohou spoločnosti ASUS ZenPower. Zdroj je navrhnutý s dôrazom na zachovanie funkcií mobilného telefónu Zen vrátane prítomnosti elegantného krytu zo zliatin zo zliatin. Výsledkom je krásny, ergonomický a plynulý prídavok do telefónu, ktorý očarí každého vo vašom susedstve . Luxusný vzhľad vylepšuje výber niekoľkých farebných variantov, ktoré zodpovedajú súčasným trendom. Vstavané batérie ponúkajú dostatok kapacity na udržanie viacerých zariadení súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad
  • Konštrukcia s eloxovaným hliníkovým krytom
  • Výkonné výstupné napätie pre rýchle nabíjanie na ceste
  • Pevná kapacita zdroja, ktorý dlho udržuje váš telefón nažive
  • Dlhý život

Rýchle a bezpečné nabíjanie

Dýchajte život do všetkých vašich vybitých zariadení rýchlosťou blesku . Efektívne výstupné napätie 2,4 A je tiež nabité vysokokapacitnými telefónmi alebo inými zariadeniami. Exkluzívna technológia ASUS PowerSafe monitoruje teplotu záložného napájacieho zdroja, riadi vstupné a výstupné napätie a zároveň chráni pred skratom, čím poskytuje maximálnu bezpečnosť pri nabíjaní.

Dôkladne testované na dosiahnutie najvyššej kvality

Vysokokvalitný dizajn záložnej batérie zaisťuje mimoriadnu trvanlivosť aj v zjavne horších podmienkach. Vďaka nekompromisnému testovaniu na Asusu dokázali, že ZenPower bude odolávať zaťaženiu 60 kilogramov. Neexistuje ani USB konektor, ktorý dokáže spracovať až 5000 nabíjacích cyklov (počet pripojení a odpojenie nabíjacieho kábla od konektora).

Kód:  XXNA748r51
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03