Obnoviť stránku

Asus ZenPad S 8 (Z580CA) čierny

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenPad S 8 (Z580CA) čierny

ASUS ZenPad S 8

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Dizajn tabletu ASUS ZenPad S 8 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhledu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované našej zenovú filozofiou snažiaci sa o vyváženosť medzi krásou a výkonom.

živý obraz

živý obraz

ASUS VisualMaster je sada exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúce všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, ako by ste tam naozaj boli.

úžasné zábery

úžasné zábery

8 Mpx fotoaparát PixelMaster tabletu ASUS ZenPad vyhotovuje ohromujúce snímky vo vysokom rozlíšení a nespomaľuje vás akýmkoľvek oneskorením spúšte. Špičkový režim Nízke osvetlenie využíva technológiu zlučovanie pixelov a umožňuje robiť až o 400% jasnejší fotografie v noci alebo za zlého osvetlenia, a to bez použitia blesku.

Zvuk ako v kine

Zvuk ako v kine

Samostatne predajný ASUS Audio Cover je príslušenstvo, ktoré vášmu tabletu ASUS ZenPad dodá 5.1kanálový priestorový zvuk. O ďalšie vylepšenia sa starajú technológie DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, takže si na tabletu ASUS ZenPad budete môcť užívať naozaj dokonalý zvuk.

Ergonomicky zaoblené hrany

Vychutnajte si dokonale príjemné držanie tabletu, ktoré padá na vrub príjemne zaobleným hranám. Elegantné krivky dopĺňa povrchová úprava z reliéfne kože. Jedná sa teda o luxusné zariadenie do akéhokoľvek prostredia. 

Ergonomicky zaoblené hrany

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Tenké rámečky

Väčšie, napriek tomu menšie

ASUS ZenPad S 8.0 je 8-palcový tablet s hrúbkou len 6,6 mm a hmotnosťou len 298 g, ktorého displej zaberá 74% čelné plochy - jedná sa o neuveriteľný technologický počin, ktorého bolo možné dosiahnuť zmenšením šírky rámčeka na úplné minimum.


ZenUI

Úplne nové rozhranie ženu

Užívateľské rozhranie ASUS ženu prináša viac ako 1 000 funkcií, ktoré vylepšujú alebo rozširujú štandardné rozhranie systému Android. Môžete sa tešiť na jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie, elegantný dizajn a čistejšie vizuálny štýl - všetky dôležité informácie budú vždy umiestnené v popredí a uprostred obrazovky. 

TriCover

Veľké možnosti prispôsobenia

Puzdro ASUS ZenPad TriCover ponúka tabletu ASUS ZenPad S 8 komplexnú a štýlovú ochranu a je k dispozícii v troch nádherných farebných prevedeniach s mimoriadnymi povrchovými úpravami, pomocou ktorých môžete vyjadriť svoj ??osobný štýl. Tenké a ľahké puzdro TriCover má v najtenšom bode len 0,8 mm a možno ho použiť aj ako pohodlný stojan pre sledovanie videa a písanie.

Kód:  ASX1025a
Produktové číslo:  Z580CA-1A132A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03