Obnoviť stránku

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely

4,2 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely

ASUS predstavuje tablet ZenPad 7 vyčnievajúci z radu nádherným dizajnom v štýle listovej kabelky a zadnou stranou s koženou textúrou. Tento tenký a ľahký 7" tablet vyniká displejom IPS so živými farbami, špičkovým zvukom využívajúcim technológie DTS-HD Premium Sound a Sonic Master aj výkonným procesorom Intel Atom. Tablet je k dostaniu v niekoľkých farebných variantoch, každý si tak vyberie ten pravý padnúci k jeho osobnému štýlu.

Kvalitný displej so živými farbami

Tablet používa displej s rozlíšením 1280x800 a technológiou IPS. Tá dokáže vytvoriť obraz plný sýtych farieb a má takmer neobmedzené pozorovacie uhly bez nepríjemnej farebnej degradácie. Vysoká úroveň jasu navyše robí sledovanie komfortným aj vonku. Samozrejmosťou je verné zobrazenie fotografií, takmer ako na vytlačenom papieri. Displej navyše zvláda desaťbodové ovládanie, čím ponúkne ďaleko lepší ovládací komfort. Určite oceníte aj úpravu displeja zabraňujúcej odtlačkom prstov na obrazovke.

Výkon pre rýchlu a plynulú prácu

Výkonný štvorjadrový procesor Intel Atom použitý v ASUS ZenPad 7 si ľahko poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz. Ponúka fantastickú multimediálnu zábavu a úžasnú výdrž batérie až 8 hodín pri prehliadaní webu alebo prehrávaní videa. Dáta uložíte do 16GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť o karty Micro SD s veľkosťou až 64 GB. K internetu sa môžete pripojiť pomocou Wi-Fi, nechýba ani rozhranie Bluetooth a GPS.

Zachyťte panoramatické foto

ASUS ZenPad 7 má zadný fotoaparát s rozlíšením 5 MPx pre zhotovovanie ostrých snímok a prednú kameru s rozlíšením 0,3 MPx. Navyše robenie selfie fotografií dostáva nový rozmer. Kamera dokáže zachytiť panoramatický záber so záberom až 140°.

ASUS ZenUI

Nová generácia používateľského rozhrania ZenUI využívajúca operačný systém Google Android 5.0 Lollipop vám uľahčí a spríjemní prácu s tabletom. Toto nové používateľské rozhranie ponúka oproti štandardnému operačnému systému Android viac ako 1000 vylepšení a aktualizácií.

Kód:  NA043i2
Produktové číslo:  Z370C-1B039A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02