Obnoviť stránku

Asus ZenPad 3S (Z500M)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenPad 3S (Z500M)

Atraktívne priame línie, moderný vzhľad a kovový povrch, to sú funkcie, ktoré prinášajú prvú 9,7-palcovú ASUS ZenPad 3S tabletu. Ak sa však pozrieme pod povrch tohto odolného hliníkového telesa, zistili sme, že hardvér výrobcu na hardvéri naozaj neušetril. Šesťjadrový procesor a 4 GB pamäte sú zdieľané s grafickým jadrom IMG GX6250, ktoré dodáva tabletu napájanú hru. 

Kľúčové vlastnosti

  • Telo s vysokým obsahom 5,8 mm kombinuje luxusný vzhľad s vysokou trvanlivosťou
  • šesťjadrový procesor uspokojí každého, kto vyžaduje vysokú pracovnú záťaž z tabletu
  • s technológiou ASUS VisualMaster sa obraz ožije pred očami
  • Zobrazenie IPS s rozlíšením 2048 x 1536 zaberá 78% plochy tabletu
  • Inteligentné kontrast zobrazuje širší rozsah farieb
  • Kamera s rozlíšením 8 megapixelov dodáva 400% jasnejších fotografií aj v zlých svetelných podmienkach
  • s technológiami DTS Audio a SonicMaster 3.0 dosahuje rozlíšenie 24 bitov / 192 kHz
  • Batéria s kapacitou 5900 mAh zaručuje, že dlhú dobu nepotrebujete zásuvku pre vašu prácu

Jedinečný výkon v telese s presným spracovaním

Diamantový nôž bol spracovaný výrobcom na presné spracovanie okrajov hliníkového telesa tablety. To dosiahne maximálnu rovnováhu medzi odporom a tenkou konštrukciou. Vnútorná štruktúra vážiaca iba 430 gramov a hrúbku 5,8 milimetrov, jadro Core Cortex-A72 pracuje až do 2,1 GHz a štyri ekonomickejšie Cortex-A53 jadrá na 1,7 GHz . Grafické jadro IMG GX6250 je ľahko ovládateľné aj pre najnáročnejšie a najnovšie hry. 

Obraz ako živý

S displejom IPS s rozlíšením 2048 × 1536, ktorý zaberá 78% tváre tabletu, si môžete vychutnať uhol pohľadu 178 °, ako aj veľmi detailný obraz. Vstupte do technológie ASUS VisualMaster do sveta zábavy . Je to sada technológií, ktorá vedie k realistickému a živému obrazu, ktorý vám umožní zabudnúť na svet okolo seba. Funkcia inteligentného kontrastu má za úlohu analyzovať a optimalizovať každý pixel snímky predtým, ako sa reprodukuje. To mu umožňuje vykresliť viac farieb v svetlých dieloch, rovnako ako odhaliť všetko, čo je skryté v tme. Môžete to napríklad urobiť pri prezeraní záberov nasnímaných zadnou kamerou 8Mpx, ktorá vás ohromí schopnosťou zachytiť až 400% jasnejších fotografií v zlom osvetlení. 

Špičkový zvuk kazí vaše uši

Dôraz sa kladie na najlepší vývoj tabletov , ktoré ASUS demonštruje pomocou technológií ako DTS Audio a SonicMaster 3.0, s ktorými zvuk dosiahne 24 bitov / 192 kHz. To dáva tabletu väčší objem, lepšiu kvalitu zvuku a viac efektov. S inteligentným zosilňovačom NXP reproduktory dokážu reprodukovať bohatý a hlasný zvuk. Aby ste získali prvotriednu zábavu, musíte sa najskôr zaoberať snímačom odtlačkov prstov, ktorý je skrytý v tlačidle pod displejom. Dlhotrvajúca tableta bez nabíjania sa stará o batériu s kapacitou 5900mAh a dobíja ju pomocou funkcie Qualcomm Quick Charge 3.0 trvá len zlomok času.  

Kód:  ASX1030a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03