Obnoviť stránku

Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Blue

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Blue

Štýlový desaťpalcový ZenPad 10 spája posledné technológie v módnom a modernom dizajne v modrom kovovom puzdre. Čisté línie a reliéfne vzory z neho robia prístroj, na ktorý sa nezabúda. Je určený primárne pre zábavu, ale rozhodne sa nestratí ani na obchodnom rokovaní alebo konferencii. Tomu pomáha kovové vyhotovenie tenkého tela, ktoré ale oslní výkonom, ostrosťou displeja, perfektným zvukom aj vysokou konektivitou. Obrovskou výhodou je možnosť vloženia micro SIM karty.

Kľúčové vlastnosti ZenPadu 10

  • Kovový dizajn spája vysoký výkon s čistou a účelnou eleganciou
  • Výkon pre hudbu, filmy, živé fotografie aj pracovné alebo súkromné hovory
  • Nové prostredie Asus ZenUI - intuitívne na prácu, krásne na pohľad a inteligentné v nástrojoch
  • Okrem vnútornej pamäte ponúka predplatné cloudových služieb Google Drive a Asus

Inteligentný kontrast aj zvuk a to všetko počas prevádzky

Systém analyzuje a optimalizuje každý pixel pred jeho zobrazením, čím tablet vyťahuje z fotiek či videa skutočnú krásu a jedinečnosť. Integrované slúchadlá zaručujú dokonalý zvuk aj v rušnom prostredí ako pre použitie hudby či videa, tak aj pre telefónne hovory. Dvojité reproduktory zaručujú to isté navonok.

Nové prostredie pre nové zážitky - to je Asus

ASUS ZenUI ponúka tisíc nových možností pre prostredie Androidu. Štýlové rozhranie nezabúda na inteligentné správanie a jednoduchosť operácií. Systém Asusu je jasnejší, múdrejší, jednoduchší a stáva sa tak nielen nástrojom, ale aj skutočným partnerom vašich akcií.

 
Kód:  ASX1011a1
Produktové číslo:  Z301MFL-1D013A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09