Obnoviť stránku

Asus ZenPad 10 (Z300CNL) tmavosivý

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus ZenPad 10 (Z300CNL) tmavosivý

V šikovné rade ZenPad 10 predstavuje ASUS elegantný tablet so slušným výkonom. Displej s uhlopriečkou 10,1 "ponúka dostatok priestoru v ideálnom pomere ku kompaktným rozmerom. Na dotykovej obrazovke si užijete filmy, hry aj prezeranie internetu. Zastane prácu čítačky kníh a nesklame vás ani pohodlie pri práci. Tenké a ľahké telo tabletu padne výborne do ruky, tomu napomáha aj zadná strana s jemne textúrovaným povrchom. Jednoduché tvary a línie zdobia vkusný strieborný rámik.

kľúčové vlastnosti

  • Dobre vybavený, rýchly tablet
  • Elegantné tvary v šedej farbe
  • Silný štvorjadrový procesor
  • Rýchly internet z LTE a 3G sietí
  • Jemný displej s ideálnou uhlopriečkou

Výkon a rýchlosť

Plynulý chod všetkých aplikácií zaistí rýchle srdce tabletu, procesor Intel Atom Z3560 so štyrmi neúnavnými jadrami. Sekundovať im budú 2 GB operačnej pamäte, aj tento parameter sľubuje veľmi dobrý výkon. Na všetky dáta aj inštaláciu aplikácií je pripravené úložisko s kapacitou 32 GB. Základné priestor ale veľmi ľahko ztrojnásobíte, tablet pojme pamäťovú kartu microSDXC s veľkosťou až 64 GB. Inštalovaným operačným systémom je overená klasika, v prostredí systému Android 6.0 sa zaručene nestratíte.

slušná výbava

ZenPad 10 sa môže pochváliť veľmi pekne znejúce riadkom parametrov. Za jemným displejom nestojí nič iné, než kvalitné technológie IPS s výbornými vlastnosťami obrazu. Mimo samozrejmého WiFi pripojenie, Bluetooth či GPS zvláda rýchly internet dostupný na stále obľúbenejších LTE sieťach. Pre milovníkov zachytených zážitkov je osadený kamerou s rozlíšením 5 MPx, ochudobnení pochopiteľne nebudete ani o videohovory. K počítaču tablet pripojíte tradičným microUSB káblom.

Kód:  ASX1005a
Produktové číslo:  Z300CNL-6A028A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01