Obnoviť stránku

ASUS ZenBook S UX392FN-AB006R Utopia Blue

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenBook S UX392FN-AB006R Utopia Blue


ASUS ZENBOOK S13 UX392, najkompaktnejší 13,9" notebook na svete

ASUS predstavuje tenký, ľahký a mimoriadne výkonný nadčasový notebook. Generácia S13 modelu Zenbook je kompletne prepracovaná pre novú éru mobilných technológií. Asus znova stavia na precíznu hliníkovú konštrukciu s kruhovým brúsením, typickým pre rad Zen. Každého však zaujmú kompaktné rozmery, kedy má ZenBook iba 12,9 mm na výšku a jeho hmotnosť sa zastavila na 1 100 gramoch. Tenkému profilu vďačí predovšetkým vďaka novo vyvinutým pántom, ktoré zaisťujú skvelú ergonómiu a majú vplyv aj na lepšie chladenie. Dokonalý vzhľad, poriadny výkon a prvotriedne spracovanie, to je ZenBook S13 UX392.

13,9"

IPS displej

15 hodín

Vydrží na jedno nabitie

1,1 kg

Hmotnosť

512 GB

SSD

Neuveriteľný výkon v mimoriadne tenkom tele

Veľmi náročnú úlohu si zvolili sami technici, keď cieľom bolo vytvoriť extra tenký notebook s vysokým výkonom. Výsledkom je však nevídaná kombinácia tenkého šasi s hrúbkou len 12,9 mm a výkonných komponentov. Vnútri tohto modelu tak nájdeme mobilný procesor Intel Core najvyššieho rady i7 Whiskey Lake a 16 GB operačnej pamäte s frekvenciou 2 133 MHz. Ako úložisko nechýba veľmi rýchle SSD s veľkou kapacitou 512 GB.

ZenBook poskytujúci úžasnú vizualizáciu

ZenBook S13 UX392 je vybavený úplne dokonalým displejom s rámikmi tenkými len ťažko uveriteľných 2,5 mm na bokoch a 3,6 mm v hornej časti. Obrazovka tak pokrýva celých 97 % plochy čelného panelu. Tento NanoEdge displej ponúka 100 % pokrytie farebného rozsahu sRGB. Full HD rozlíšenie je v tomto prípade ideálna voľba aj pre náročného používateľa.


Notebook so zvýšenou odolnosťou

Aby dosiahol notebook ZenBook S13 UX392 na prísne špecifikácie americkej vojenskej odolnosti MIL-STD 810G, tak musel splniť celý rad náročných testov. Zvládne nečakaný pád na zem i striedanie priestorov s nízkou a vysokou teplotou. Vďaka tomu máte istotu, že sa vašim dátam nič nestane.

ASUS ZenBook S UX392FA-AB001R Galaxy Blue



ASUS ZenBook S UX392FA-AB001R Galaxy Blue

Nekompromisne presná klávesnica

Pre ZenBook S13 UX392 bola klávesnica navrhnutá s ohľadom na jeho dizajn od samého začiatku. Jeho plnohodnotná podsvietená klávesnica má pôsobivý zdvih kláves 1,4 mm, takže písanie je oveľa pohodlnejšie a presnejšie. ZenBook S13 UX392 obsahuje aj presný touchpad, ktorý je dômyselne navrhnutý pre maximálne pohodlie a presnosť, so skleneným krytom pre plynulé ovládanie.


ZenBook S13 UX392 ponúka kompletnú konektivitu

Pripojenie všetkých vašich zariadení a periférií nemôže byť rýchlejšie ani jednoduchšie, ako s novým portom USB typu C na notebooku ZenBook S13 UX392. Možno cez neho pripojiť monitor, napájať zariadenia a samozrejme prenášať dáta. To všetko cez jediný obojstranný konektor. Pri prepojenie s univerzálnou dokovacou stanicou navyše získate všetky potrebné porty vrátane LAN, VGA, HDMI, štandardného USB 3.2, portu USB-C pre nabíjanie a čítačku kariet SD. Pripojenie všetkých vašich zariadení doma aj v kancelárii je s notebookom ZenBook S13 UX392 hračkou.


Windows Hello

Prihlásenie na váš ASUS ZENBOOK S13 UX392 nemôže byť rýchlejšie a jednoduchšie vďaka technológii Windows Hello a senzoru odtlačkov prstov vstavanému v touchpadu. Už nebudete potrebovať písať svoje heslo zakaždým, keď sa budete chcieť prihlásiť – nabudúce už postačí jediný dotyk.

ASUS ZenBook S UX392FA-AB001R Galaxy Blue


ASUS ZenBook S UX392FA-AB001R Galaxy Blue

Audio Harman Kardon

ASUS ZenBook S13 UX392 má rad štyroch samostatných vysoko kvalitných reproduktorov, ktoré dodávajú skutočný priestorový zvuk, ktorý vás pohltí vďaka kvalite zvuku, ako by ste boli v kine. Špeciálny štvorkanálový inteligentný zosilňovač zaisťuje maximálnu hlasitosť s nulovým skreslením pre vynikajúci a čistý zvuk.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,9 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)
Cache procesora 8 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Grafická karta

Typ grafickej karty Dedikovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty MX150

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Pevný disk

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 p

Batéria

Nabíjanie cez USB-C Možno nabíjať cez USB-C
Kapacita batérie 50 Wh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 15 h

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Celokovový (unibody)
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 1,1 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB-C 2 ×
USB 3.2 Gen 2 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Verzia WiFi WiFi 5
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 316 mm
Hĺbka 195 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ZenBook
Kód:  NA620j65
Produktové číslo:  UX392FN-AB006R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18