Obnoviť stránku

ASUS STRIX R9 380 DC2 4GD5 Gaming

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS STRIX R9 380 DC2 4GD5 Gaming

Nie je grafická karta ako grafická karta. To vám dôrazne potvrdí ASUS STRIX R9 380 DC2. Zaručí vám maximálny herný zážitok. Poradí si s realistickými postavami, špičkovým vykreslením krajiny či mesta a zvieratá s ňou jednoducho ožijú. Zabudnite na nudné kocky a hrany, čaká vás perfektné zobrazenie všetkých detailov. S ASUS STRIX R9 380 nebudete hrať hru, ale skutočne všetko dianie prežívať.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký výkon, ktorý naozaj spoznáte
  • Efektívnejšie chladenie s funkciou automatického vypnutia
  • Používateľské rozhranie GPU Tweak II na jednoduché pretaktovanie
  • XSplit Gamecaster ponúka rýchle a jednoduché streamovanie

Špičkové vykreslenie detailov

Táto séria grafických kariet nesie názov STRIX, ktoré pochádza zo starovekého gréckeho slova pre sovu. Je symbolom najbystrejšieho sluchu a najostrejšieho videnia. Veľmi citlivo reaguje na prostredie, takže ihneď zaznamená najmenší pohyb. Preto grafika reaguje v reálnom čase na všetky podnety a vykresľuje s mimoriadnou starostlivosťou každučký detail. Svoj vynikajúci výkonu dosahuje vďaka GPU, pri ktorom hodiny dosiahnu 970 MHz, a 4 GB pamäte GDDR5 s frekvenciou 5 700 MHz.

S používateľským rozhraním GPU Tweak II grafiku ľahko pretaktujete. Jedným kliknutím potom maximalizujete výkon. Odstránia sa vizuálne efekty, služby a procesy Windows a preorganizujeme pamäť. Potom si už vychutnávate ten najlepší herný zážitok. S XSplit Gamecaster získate možnosť ľahko streamovať a nahrávať svoje herné dobrodružstvo.

Efektívnejšie chladenie s tichším chodom

Karta je vybavená exkluzívnymi technológiami spoločnosti ASUS. Nechýba jej DirectCU II s dvoma bezhlučnými ventilátormi zaručujúcimi maximálne prúdenie vzduchu, čo sa prejaví o 20 % nižšími prevádzkovými teplotami a 3× nižšou hlučnosťou. Akonáhle sa teplota grafickej karty dostane pod nastavenú úroveň, chladenie sa automaticky vypne a hluk sa tak zníži na absolútnu nulu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 271 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 139 mm

Čip

Modelové označenie AMD Radeon R9 380
Počet stream procesorov 1 792×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia pamäte 5 700 MHz (5,7 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 225 W
Kód:  EC571h0k4g
Produktové číslo:  90YV08D3-M0NA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19