Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS RT-AX89X

5 3 hodnotení
301,90 €

ASUS RT-AX89X


Herný WiFi router ASUS RT-AX89X s ohromnou prenosovou rýchlosťou

S dvojpásmovým WiFi routerom ASUS RT-AX89X sa môžete zúčastniť ľubovoľnej on-line bitky kdekoľvek na svete. Nepreberná škála funkcií je priamo zameraná na tých najnáročnejších hráčov. Tomu zodpovedá aj agresívny dizajn zariadenia. Určite vás zaujímajú prenosové rýchlosti. Tie dosahujú v súčte oboch pásiem na 6 104 Mb/s. Silnejšie 5 GHz pásmo ponúka rýchlosť 4 804 Mb/s. Pre staršie zariadenia je v 2,4 GHz sieti vyhradených krásnych 1 300 Mb/s.


ASUS RT-AX89X

Najrýchlejší WiFi štandard

Moderný 12-streamový router ASUS RT-AX89X zvládne prevádzku aj tej najrušnejšej siete, a to s prehľadom. Router využíva najvyšší štandard bezdrôtovej siete - WiFi6. Takže v 5 GHz pásme si vychutnáte oveľa vyššie prenosové rýchlosti.

ASUS RT-AX89X

ASUS RT-AX89X ponúka až dva 10G porty

Využite najvyššiu možnú rýchlosť vášho pripojenia pomocou káblového pripojenia. K dispozícii totiž u routera ASUS RT-AX89X budete mať až dva 10G porty – je podporované optické aj medené pripojenie.

Akcelerácia herného obsahu

Router ASUS RT-AX89X je vybavený napríklad funkciou Game Boost s adaptívnym sledovaním dátových prenosov. Vďaka tomu ľahko uprednostníte všetku hernú prevádzku. Ďalšou lahôdkou vo výbave routera ASUS RT-AX89X je Game Radar s možnosťou otestovania rýchlosti vybraných herných serverov.

ASUS RT-AX89X ponúka dostatok konektorov

ASUS RT-AX89X je vybavený všetkými kľúčový portmi, vrátane dvojice USB 3.1 Gen1 konektorov na pripojenie napríklad externých diskov. Veľké lákadlo však tvoria aj možnosti káblového pripojenia. Router totiž ponúka až dva ethernety s rýchlosťou 10 Gb/s. A k tomu ďalších osem s klasickou gigabitovou rýchlosťou. Vďaka tomu je router ASUS RT-AX89X pripravený na spoľahlivú prevádzku po mnoho ďalších rokov.

Herný WiFi router ASUS RT-AX89X

ASUS RT-AX89X chráni vašu sieť

Router ASUS RT-AX89X je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadení, na ktoré sa nedá nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly, alebo IoT zariadenia.

Herný WiFi router ASUS RT-AX89X

Rodičovská kontrola

Priamo na routeri ASUS RT-AX89X môžete blokovať určité typy internetových služieb, alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu u detského tabletu.

Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS RT-AX89X dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov – rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi, alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívna funkcia, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytia pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11ac, 802.11ax
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Router, Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 6 000 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise

Konektory

LAN 10 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Konektor antény RP-SMA

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, USB pre printserver, QoS (Quality of Service), DMZ (De-militarised Zone), Firewall, IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO
DHCP funkcie Server, Client, DHCP Client List, Address Reservation

Prenosová rýchlosť LAN portov

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit 8
Počet portov s rýchlosťou 10 Gbit 2

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 3,45 cm
Hmotnosť 1 200 g
Šírka 3,45 cm
Výška 0,8 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko
Kód:  AA2020_04
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90IG04J1-BM3010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04