Obnoviť stránku

ASUS ROG G31 Edition 10

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS ROG G31 Edition 10

Pre hráčov túžiacich po kompaktnej dizajnovej hernej beštii, čo strčí do vrecka aj veľké herné počítače s najnovšou grafickou kartou si Asus pripravil lahôdku v podobe novej zostavy ROG G31 Edition 10. Ide o špeciálnu edíciu herného PC uvedenú pri príležitosti 10. narodenín značky ROG. Vnútri malej skrine so štýlovým RGB LED podsvietením by nikto nečakal SLI konfiguráciu najvýkonnejších grafických kariet NVIDIA GTX 1080 a výbavu v podobe procesora Intel Core i7, až 64 GB operačnej pamäte spolu s ultrarýchlymi M.2 SSD diskami v konfigurácii RAID 0. A kto chce ešte viac prikúriť, môže použiť tlačidlo s funkciou automatické pretaktovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Masívny výkon v kompaktnom balení
  • Pripravené pre virtuálnu realitu v tých najvyšších detailoch
  • Nastaviteľné RGB LED podsvietenie
  • Tlačidlo na rýchle navýšenie výkonu

Externé napájanie

Na napájanie takto výkonnej hernej mašiny slúži zdroj, ktorý je umiestnený vo vlastnej skrini. Tento zdroj má výkon 600 W a svoju energiu prenáša do skrine s komponentmi jediným spletených káblom. Obe skrinky ako pre zdroj, tak pre komponenty tvoria harmonický celok lahodiaci oku každého fanúšika.

 
Kód:  TA251a10nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14