Obnoviť stránku

ASUS ROG G20CI-CZ002T

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG G20CI-CZ002T

ASUS ROG G20CI-CZ002T je počítač typu Midi-Tower, má naozaj pekný a neopozeraný dizajn. Jedná sa o veľmi výkonný počítač s najnovším hardvérom. Pod kapotou mu bije procesor Intel Core i7 7700 z rodiny Kaby Lake, dopomáha mu obrovská 32 GB operačná pamäť. Vďaka grafickej karte NVIDIA GeForce GTX 1070 s vlastnou 8 GB pamäťou budete s obrazom dozaista viac než spokojní. Pre rýchly štart a beh už predinštalovaného operačného systému Windows 10 Home v 64 bitovej verzii je tu SSD jednotka s kapacitou 256 GB. A pre vaše dáta je tu inštalovaný 2 TB pevný disk, ktorý je rýchly a otáča sa rýchlosťou 7200 otáčok za minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Najvýkonnejší počítač typu Midi-Tower na trhu
  • Neopozeraný dizajn
  • Špičkové komponenty najvyššej kvality
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home
  • Nekompromisný procesor uchváti svojím výkonom
  • Veľký disk pojme mnoho filmov a fotografií

Neopozeraný dizajn a veľká vybavenosť

Tento herný počítač má špičkovo prepracované detaily a je maximálne prispôsobený hráčom, má dizajnovo riešené ostré hrany. Celý je ladený do červeno-čiernej farby. Na prednej strane sa nachádza mechanika, dva USB 3.0 porty pre pripojenie ďalšieho príslušenstva a nesmieme zabudnúť na dvojicu audio konektorov pre pripojenie slúchadiel a mikrofónu. Na zadnej strane sú ďalšie USB porty, jeden HDMI konektor, výstupy zo zvukovej karty a tiež výstup z grafickej karty, ku ktorej môžete pripojiť až 4 monitory bez nutnosti použitia akejkoľvek redukcie.

Výnimočne tichý

ASUS ROG G20CI-CZ002T je nielen výkonný, ale aj tichý. Vďaka použitým komponentom vás nebude rušiť hlasným fúkaním aj pri veľkej záťaži. Hlučnosť v pokojnom stave činí len 22 dB. Počítač môžete mať kľudne pustený aj cez noc a nič vás nebude budiť.

 
Kód:  TA250c6
Produktové číslo:  G20CI-CZ002T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19