Obnoviť stránku

ASUS ROG G20CB-CZ029T

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

ASUS ROG G20CB-CZ029T

Preraďte na najvyššiu prevod

ROG G20 je špička v oblasti kompaktných herných Deskop. Srdcom počítača je extrémne výkonný procesor Intel Core i5 6400 Skylake. Každej zo štyroch nadupaných jadier je taktované na frekvencii 2,7 GHz, ale pri veľkom vyťažení je možné pretaktovanie na extrémne 3,3 GHz. O perfektný grafický výkon sa stará grafická karta AMD Radeon R9 390 s pamäťou 2 GB. Operačná pamäť 8 GB DDR4 SDRAM je potom len čerešnička na torte neuveriteľného výkonu.


Dizajn pre skutočných hráčov

Obrovský výkon aký očakávate u prvotriednych herných systémov nájdete v kompaktnom stolnom počítači v skrini s objemom iba 12,5 l. Dokonalosť zostavy potom doplňuje odvážny čierny matný dizajn s agresívnymi krivkami, mayskými symboly a svetelnými efektmi s 8 miliónmi farieb.


Vyzbrojte sa pre víťazstvo

S Procesorom 6. generácie Intel i7 si môžete dopriať nekompromisný výkon a efektívne multitasking, rovnako ako sledovanie videa v rozlíšení 4K UHD, vytváranie pôsobivých 3D modelov, alebo hranie nových hier v maximálnom rozlíšení.


Špičkové zobrazenie

Vstúpte do sveta úžasných ostrých farieb a obrazu s rozlíšením QHD 2560 × 1440. Vyskúšajte aké to je, vychutnať si hru až na štyroch monitoroch súčasne.

Kód:  TA250a4
Produktové číslo:  G20CB-CZ029T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02