Obnoviť stránku

ASUS ROG G20AJ-CZ003S

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS ROG G20AJ-CZ003S

Najvýkonnejší KOMPAKTNÉ HERNÉ
DESKTOP NA SVETE

Všestranný počítač v mini prevedení

Rad počítačov ASUS ROG patrí do úplnej špičky na poli herných počítačov. V dnešnej dobe však nikto nechce mať pod stolom ohromnú hučiace bedňu. Práve preto vznikol extravagantný model ROG G20AJ, ktorý v skrini s objemom púhych 12,5 litra ukrýva cenný poklad. Prvotriedny herný systém vám dovolí vychutnanie tých najväčších šlágrov v doslova boží kvalite.

Všestranný počítač v mini provedení
Vyzbrojte se na herní šlágry

Vyzbrojte sa na herné šlágre

S procesorom radu Intel Core i7 sa nemusíte nijako obmedzovať. Pre grafické výpočty má navyše po ruke parádny kúsok s jadrom NVIDIA GeForce GTX 760. Stačí teda nastaviť maximálne detaily a len si užívať hernej zábavy, ale tiež treba filmov vo 4K či počítanie zložitých 3D modelov.
Počítač G20 sa vyznačuje prevádzkové hlučnosťou len 22 dB v stave nečinnosti - takže aj keď ho necháte kvôli sťahovanie hier spustený cez noc, ani o ňom nebudete vedieť. Môžete sa tešiť na ešte tichšie prostredie, než je v knižnici.

Nastaviteľné svetelné efekty s 8 miliónmi farieb

ROG G20 má odvážny dizajn s čiernou povrchovou úpravou, agresívnymi krivkami a mayskými symboly. Pomocou svetelných efektov, ktoré môžu osvietiť skriňa až 8 miliónmi farieb, dokáže pozdvihnúť každú hru. Vaše hranie tak získa úplne nový rozmer.
Vďaka jedinečnej kombinácii zvukového hardvéru a špeciálneho softvéru budete mať pocit, ako by ste sa s technológiou ASUS SonicMaster ocitli priamo uprostred boja.

Nastavitelné světelné efekty s 8 miliony barev
Kód:  TA226p2
Produktové číslo:  G20AJ-CZ003S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04