Obnoviť stránku

ASUS ROG FALCHION - US

5,0 17 hodnotení
144,90 €

ASUS ROG FALCHION - US


Bezdrôtová herná klávesnica ASUS ROG Falchion

Spoločnosť ASUS si nachystala zaujímavé herné príslušenstvo v podobe klávesnice ROG Falchion. Vďaka svojmu vyhotoveniu je zhruba o 65 % menšia ako klasická plnoformátová klávesnica. Medzi ďalšie benefity patria mechanické tlačidlá dobre známej série Cherry MX, dlhá výdrž batérie aj lákavé RGB podsvietenie.

ASUS ROG Falchion

Mimoriadne kvalitná klávesnica

Rozmery klávesnice ROG Falchion sú skutočne kompaktné. ASUS na plochu s rozmermi 305 × 101 × 38,5 mm vtesnal hneď 68 klávesov. Fanúšikovia numerickej klávesnice zaplačú, ale hráčom chýbať určite nebude. Obzvlášť, keď ovládacie šípky zostali u hernej klávesnice ASUS ROG Falchion na svojom mieste. Skvelou vymoženosťou potom je aj bočný dotykový panel, pomocou ktorého môžete ľahko a rýchlo upraviť hlasitosť alebo si vytvoriť rôzne skraty na prepínanie aplikácií, či skratky na kopírovanie a vkladanie.

ASUS ROG Falchion

ROG Falchion má funkcie, ktoré potešia

Klávesnica ROG Falchion využíva klávesy s plným zdvihom a tlačidlami Cherry MX RGB. Pri používaní oceníte napríklad RGB podsvietenie s podporou Aura Sync. Tých najnáročnejších hráčov potom poteší zvolený bezdrôtový 2,4 GHz, vďaka čomu možno počítať s 1 ms odozvou.

ASUS ROG Falchion

Výdrž až 450 hodín

Integrovaná batéria má úplne skvelú výdrž na úrovni 450 hodín používania. Nabíjanie klávesnice ASUS ROG Falchion potom prebieha pomocou priloženého kábla s konektorom USB-C.

ASUS ROG Falchion

Integrovaná pamäť

Klávesnica ROG Falchion podporuje uloženie až 6 rôznych profilov vrátane hneď pätice vlastných schém. Nastavené makra vám tak budú fungovať aj na cudzom počítači.

ASUS ROG Falchion

Uzamykanie klávesov

Pretože má klávesnica ASUS ROG Falchion fyzicky malé rozmery, tak sa určite bude hodiť uzamknutie funkčných klávesov. Nikdy sa tak uprostred hry nedostanete omylom späť do Windows.

ASUS ROG Falchion

Mechanické spínače Cherry MX RGB

Prémiové nemecké spínače Cherry MX RGB sú známe tým, že poskytujú optimálne ovládanie a odozvu pri každom stlačení klávesy. S klávesnicou ASUS ROG Falchion budete mať k dispozícii lineárnu odozvu bez počuteľného cvaknutia.

ASUS ROG Falchion

Armoury Crate

Softvér ASUS Armoury Crate je navrhnutý tak, aby vám poskytoval ovládanie podporovaných herných produktov z jedného miesta. Vďaka tomu ľahko vyladíte vzhľadu aj správanie vášho systému.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač

Určenie klávesnice

Formát klávesnice Kompaktná – 60 %
Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy

Typ spínača

Farba spínača Red
Typ spínača Cherry MX Red

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 30,5 cm (305 mm)
Výška 3,85 cm (38,5 mm)
Hĺbka 10,1 cm (101 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 520 g
Kód:  NA706q3m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90MP01Y0-BKUA00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09