Obnoviť stránku

ASUS P50AD-CZ001S

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS P50AD-CZ001S

Vo svojej kancelárii potrebujete výkonný počítačový stroj. Pri výbere tak isto dbáte na to, aby ste sa na neho mohli vždy spoľahnúť. Takúto požiadavku hravo spĺňa počítač Asus P50AD-CZ001S, ktorý využíva služby štvorjadrového procesora Intel Core i5 4460S o takte 2,9 GHz. Vďaka funkcii automatického pretaktovania navýši svoj výkon až na 3,4 GHz, čo je špičkový pohon pre náročné programy (profesionálny softvér na fotografie či videá).

Pripravený na ťažkú prácu

  • Výkonný procesor pre pohodlné, plynulé a spoľahlivé užívanie náročných softvérov
  • Široká ponuka konektivity a portov zaistí maximálnu užívateľskú prispôsobivosť
  • Obrovský hybridný pevný disk pre ukladanie hromady dát aj rýchlu odozvu systému

Veľa priestoru pre užívateľské dáta

Štvorjadrovému procesoru sekundujú 4 GB operačnej pamäte a grafická karta Nvidia GeForce GT720 s 2GB kapacitou. Počítač Asus P50AD-CZ001S je pripravený na maximálny užívateľský komfort. Pri svojej práci uvítate rýchlu odozvu systému a rýchly prenos dát, čo zaistí 8GB SSD. Aj na ukladanie dokumentov, fotografií, programov či videí je pripravený 1TB SATA HDD. Pre zálohovanie operačného systému či iných dôležitých dát využijete optickú mechaniku DVD-RW, prípadne čítačku pamäťových kariet.

Kód:  TA229a4
Produktové číslo:  P50AD-CZ001S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09