Obnoviť stránku

ASUS P30AD-CZ001S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS P30AD-CZ001S

Špičkový kancelársky stroj Asus P30AD-CZ001S ponúka vysoký výkon pri nízkej spotrebe energie, veľa priestoru pre dôležité súbory a intuitívny operačný systém, na ktorom sa veľmi dobre pracuje. Jeho rozmery sú pritom kompaktné, aby ostal dostatok priestoru na pracovnom stole. Zároveň sa vyníma nízkou hmotnosťou - len 4,8 kg. Asus P30AD-CZ001S by vám na stole rozhodne nemal chýbať.

Ideálny parťák

  • Perfektný výkon aj pre náročné programy
  • Vysoká kapacita operačnej pamäte zaručí spoľahlivosť a plynulosť systému
  • Operačný systém Windows 8.1 v 64-bitovej verzii ponúka používateľský komfort pri práci
  • Obrovský pevný disk na uloženie všetkých dôležitých dát

Pre plynulú a spoľahlivú prácu

Srdcom kancelárskeho počítača Asus P30AD-CZ001S je dvojjadrový procesor Intel Core i3 4160 typu Haswell. Jadra má taktované na 3,6 GHz, čo zaistí dostatok výkonu aj pre náročné programy v podobe profesionálnych editorov na fotografie či videá, alebo pre aplikácie na 3D modelovanie. Zároveň podporuje viacvláknové paralelné spracovanie a plnú virtualizáciu.

Všetky dáta na jednom mieste

K procesoru je dodávaná 8GB operačná pamäť. Jej nadštandardná kapacita dodáva na plynulosti celého systému. Počítač je tak pripravený na pokročilý multitasking. Svoje dôležité súbory potom môžete uložiť na 1 TB HDD s rýchlosťou 7 200 ot./min. Ďalej je pre vás pripravená čítačka pamäťových kariet, alebo optická mechanika DVD-RW.

Kód:  TA228a4
Produktové číslo:  P30AD-CZ001S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12