Obnoviť stránku

ASUS MeMO Pad 10 ME302KL 3G/LTE 32GB bílý

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS MeMO Pad 10 ME302KL 3G/LTE 32GB bílý

Tablet s krédom toho najlepšieho hardvéru a nekompromisný výbavy. Nechajte sa unášať enormným výkonom a úžasne farebným, jemným obrazom typu IPS. Nádherne živé a kontrastné farby na vás priamo čakajú. Spolu s bohatým zvukom vás vtiahne priamo do deja. Vysoko kvalitný stereo s exkluzívnou technológiou SonicMaster používa kovovú konštrukciu a veľké rezonančné komory pre zvýšenie akustického výkonu, vernosti a vyváženosti zvukového spektra. Ak vás omrzí uložená zábava, iste uvítate zabudovaný 3G modem, Vďaka ktorému sa k internetovému obsahu dostanete aj mimo siete WiFi.

Štvorjadrový procesor Qualcomm 8064 Pre s grafikou Adreno 320 má exkluzívne vysoký výkon, takže sa dočkáte nielen plynulého prehliadania webu vrátane streamovanie videa, ale najmä hranie hier s grafikou na tabletoch nevídanú. Najmä poháňa Google Android 4.2, Ktorý je teraz tou najnovšou verziou tohto systému. Vďaka obchodu Google Play si môžete stiahnuť nepreberné množstvo aplikácií na prehliadanie internetu, prácu s mailami, dokumentmi a multimédiami a celým radom ďalších, ktorých inštaláciou rozšírite možnosti prístroja podľa vašich predstáv. Zábavu na cesty si vezmete do 32GB úložisko, Ktoré je možné rozšíriť o karty Micro SDHC.
Zachyťte si všetky dôležité zážitky cez dvojicu kamier umiestnených na tele tabletu. Zadná 5 Mpx kamera vyhotovuje skvelé snímky za každej situácie a predné webová kamera slúži pre uskutočnenie videokonferencií alebo pre komunikáciu s rodinou a priateľmi tvárou v tvár. Nasnímané záznamy či filmy tiež prehráte na vašej televízii cez HDMI. Napájanie zabezpečuje akumulátor s výdržou až 8 hodín pri bežnom surfovaní po internete.
Kód:  NA042e2k2a
Produktové číslo:  ME302KL-1A009A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17