Obnoviť stránku

ASUS M51BC-CZ004S

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS M51BC-CZ004S

Chcete výkonný kancelársky stroj, ktorý zvládne pokročilý multitasking niekoľkých náročných programov? Počítač Asus M51BC-CZ004S váš cieľ splní do bodky. Jeho špičkový výkon podporuje nadštandardná kapacita operačnej pamäte. Nechýba ani pevný disk s obrovskou kapacitou.

Pracovný uragán

  • Perfektný výkon zaručujúci pripravenosť na vysoko náročné programy či multitasking
  • Vysoká kapacita pevného disku na uloženie všetkých dôležitých súborov
  • Nadštandardná kapacita operačnej pamäte zaistí spoľahlivosť a plynulosť systému
  • Kompaktné rozmery na zachovanie dostatočného priestoru na pracovnom stole
  • Operačný systém Windows 8.1 prináša intuitívne pracovné prostredie

Šesť výkonných pomocníkov

Srdcom počítača Asus M51BC-CZ004S je šesťjadrový procesor AMD FX-6300, ktorý má jadrá taktované na 3,5 GHz. Pomocou funkcie automatického pretaktovania výkon na dané jadro narastie na ohromných 4,1 GHz. Ak pracujete s profesionálnymi programami pre fotografov, kameramanov či návrhárov, potom si tento špičkový výkon ľahko obľúbite. Procesor využíva tiež svoje schopnosti hardwarovo podporovať plnú virtualizáciu.

Vysokokapacitný disk i RAM

Na spoľahlivý a plynulý chod systému bola využitá 8GB operačná pamäť typu DDR3 taktované na 1 600 MHz. Kapacita užívateľskej pamäte sa potom vyšplhala na 1 TB. HDD pracuje pri 7 200 otáčok za minútu. Ak budete potrebovať zálohovať niektoré dáta, potom môžete využiť optickú mechaniku DVD-RW, prípadne čítačky pamäťových kariet. Ďalej sú vám k dispozícii výstupy 6 × USB 2.0, 4 × USB 3.0, DVI, HDMI, LAN a DisplaPort.

Kód:  TA226h2
Produktové číslo:  M51BC-CZ004S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18