Obnoviť stránku

ASUS M11BB

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS M11BB

Stolné počítače ASUS odrážajú tradíciu špičkovej kvality, inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichú prevádzku, jednoduché použitie a spoľahlivosť. Pri výrobe podstupujú množstvo náročných testov, ktoré dopredu odhalia najmenší problém. Každodenná zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Poriadny svalovec


Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS M11BB nezľakne ani náročnejšieho nasadenia. S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programami si poradí procesor AMD A4-6300. Jeho dve jadrá atakujú v Turbo režime fantastickú hodnotu 3,9 GHz. Integrovaný grafický čip AMD Radeon HD8370D vás očarí počas pohodového sledovania Full HD videa. Pokiaľ príde čas na konzumáciu pokročilých hier, slot PCI-Express na silnú grafickú kartu čaká na jej osadenie. Okrem sily vás bude sprevádzať aj jasný zvuk prostredníctvom technológie SonicMaster.

Tým to nekončí ...


Na pevný disk s peknou kapacitou 1 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet aj rozhranie USB 3.0. Znateľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Tento cenovo výhodný model vám dáva voľnú ruku vo výbere operačného systému. V našej ponuke nájdete napríklad veľmi obľúbený systém Microsoft Windows 7 alebo Microsoft Windows 8.1 s novým intuitívnym rozhraním. Šikovný čip EPU od ASUSu starostlivo stráži spotrebu a sledovaním zaťaženia procesora dokáže znížiť odber energie až o 40 %.

ASUS WebStorage

Cloudové úložisko s kapacitou 32 GB na tri roky zadarmo vám dovolí pristupovať k svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.
Kód:  TA226c5h5
Produktové číslo:  M11BB-RU001D
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01