Obnoviť stránku

ASUS M11AD

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS M11AD

Stolné počítače ASUS odráža tradíciu špičkovej kvality , Inovácie a dlhej životnosti. Ich užívatelia oceňujú najmä úžitkovú hodnotu, tichá prevádzka, jednoduché použitie a spoľahlivosť . Pri výrobe podstupujú rad náročných testov, ktoré dopredu odhalí najmenší problém. Každodenné zábava vo víre internetu a ďalších multimediálnych pôžitkov môže práve začať.

Poriadny svalovec


Vybavený prvotriednym hardvérom sa počítač ASUS M11AD nezľakne ani náročnejšieho nasadenie. S pokročilým multitaskingom a profesionálnymi programami si poradí procesor Intel Core i3 4130T z najmodernejšie radu Haswell. Ak príde čas na konzumáciu pokročilých hier, slot PCI-Express pre namakané grafickú kartu čaká na jej osadenie. Neobmedzené sledovanie Full HD videa podporí maximálne čistý a jasný zvuk prostredníctvom technológie SonicMaster .

Tým to nekončí ...


Na pevný disk s peknou kapacitou 1 TB sa zmestí nepreberné množstvo fotiek z dovolenky i hudobných songov. Vítanou súčasťou je okrem čítačky pamäťových kariet tiež rozhranie USB 3.0 . Znateľne navýšenú prenosovú rýchlosť a ľahko prístupné porty na prednej strane si jednoducho zamilujete. Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 disponuje intuitívnym rozhraním a maximálnou optimalizáciou pre najnovší hardvér.

ASUS WebStorage

Cloudové úložisko s kapacitou 32 GB na tri roky zadarmo vám dovolí pristupovať ku svojim súborom z akéhokoľvek zariadenia.
Kód:  TA226c5h2
Produktové číslo:  M11AD-EU002S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18