Obnoviť stránku

ASUS J1900I-C

4,8 4 hodnotení
80,90 €

ASUS J1900I-C

Základná doska miniatúrneho formátu mini ITX vybavená integrovaným štvorjadrom Intel Celeron J1900 a mnohými modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ pre stavbu vlastného All-in-One PC s veľmi nízkou spotrebou. Nechýba ani rozširujúci slot Mini-PCIe x1 pre osadenie prídavnej WiFi / Bluetooth karty. Oceníte aj natívnu podporu DDR3L operačných pamätí SO-DIMM s frekvenciou 1333 MHz. Na pamäte sú k dispozícii 2 sloty a maximálne je možné vložiť celkovo 8 GB.
Z pohľadu konektivity je doska vybavená veľmi slušne. Pevné disky pripojíte cez SATA II s rýchlosťou 3 Gb/s a externé úložisko cez vysokorýchlostné USB 3.0. Disponuje aj gigabitovým LAN portom a s Network iControl potom môžete aplikáciám prideľovať šírku pásma sieťového pripojenia. Na pripojenie zobrazovacích zariadení poslúži konektor v podobe moderného HDMI s podporou vysokého rozlíšenia až 2560 × 1600 pri 60 Hz, a klasický VGA port. 
Originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno ovládať aj myšou, ponúka veľa možností nastavenia, či už ide o prioritu bootovania zariadení alebo možnosť premenovať jednotlivé porty SATA, napr. podľa spôsobu použitia. Oceníte aj funkciu ASUS CrashFree BIOS 3, ktorá umožňuje obnoviť poškodené dáta systému BIOS z flash disku alebo inštalačného CD obsahujúceho súbor BIOS. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu AI Suite 3, ktorá umožní jedným kliknutím spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Čipset Intel HM70

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý COM, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, Mini PCI Express x1, Serial ATA II, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA II
Kód:  AC950s3a
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  90MB0JH0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07