Obnoviť stránku

ASUS G11CD-K-CZ002T

3,0 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ASUS G11CD-K-CZ002T

Nekompromisná herná mašina
 

Nekompromisná herná mašina

Nechajte sa uniesť luxusným dizajnom kombinujúcim kozmický dizajn a mayské motívy. Pre ten najlepší herný zážitok je upgradovaný model vybavený procesorom 7. generácie Intel Kaby Lake, špičkovú grafickú kartou GeForce GTX 1070 a softvérom AEGIS.

Nástroj profesionálov

Počítač odporúča taiwanský profesionál Zerg King Sen.


Zošliapnite plyn až na podlahu

Procesor 7. generácie Intel i7 7700 vám umožní hrať najnovšie hry v tom najlepšom rozlíšení a s maximálnymi detailmi, vytvárať úžasné 3D modely, alebo sledovať 4K/UHD videa. Štyri nadupané jadra s frekvenciou 3,6 GHz, ktoré sa v prípade potreby pretaktujú až na 4,2 GHz, nezastaví skrátka nič.


Každý detail sa počíta

Špičkový výkon grafickej karty NVIDIA GeForce GTX 1070 s vlastnou 8GB pamäťou pozdvihne váš pôžitok z hry na úplne novú úroveň. Vyskúšajte nové herné pecky v 4K rozlíšení, alebo hrajte paralelne na troch rôznych monitoroch s panoramatickým zobrazením. Nechýba podpora VR.Výkon počítača podporí aj najmodernejšia 16GB operačná pamäť DDR4 a super rýchle SSD.

Panoramatické zobrazenie

Či už hráte akčnú strieľačku a získate lepší prehľad o bojisku, alebo stratégiu a uvidíte väčšiu časť vojnovej zóny - taktická výhoda bude vždy na vašej strane

Sekundárny monitor

Pripojte štvrtý monitor a využite ho na zobrazenie hernej mapy, alebo konverzačných okien. 


AEGIS II

AEGIS je unikátna aplikácia vytvorená pre monitorovanie výkonu a ponúka širokú škálu funkcií, ako sledovanie využitia CPU/pamäte, sťahovanie a odosielanie dát a postráži i teplotu. 

 
Kód:  TA245d50
Produktové číslo:  G11CD-K-CZ002T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01