Obnoviť stránku

ASUS G11CB-CZ027T

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ASUS G11CB-CZ027T

Nekompromisní herní mašina

Nekompromisná herná mašina

Nechajte sa uniesť luxusným dizajnom kombinujúcim kozmický dizajn a mayské motívy. Pre ten najlepší herný zážitok je počítač vybavený procesorom 6. generácie Intel Skylake, špičkovou grafickou kartou GeForce a softvérom AEGIS.

Nástroj profesionálov

Počítač odporúča taiwanský profesionál Zerg King Sen.


Zošliapnite plyn až na podlahu

Procesor 6. generácie Intel i5 6400 vám umožní hrať najnovšie hry, v tom najlepšom rozlíšení a s maximálnymi detailmi, vytvárať úžasné 3D modely, alebo sledovať 4K/UHD videá. Štyri nadupané jadrá s frekvenciou 2,7 GHz, ktoré sa v prípade potreby pretaktujú až na 3,3 GHz nezastaví nič. A ako je na tom Skylake v porovnaní s predchádzajúcou generáciou? O 23 % vyšší výkon a o 22 % nižšia spotreba.


Každý detail sa počíta

Špičkový výkon grafickej karty NVIDIA GeForce GTX 950 s pamäťou 2 GB pozdvihne váš pôžitok z hry na úplne novú úroveň. Vyskúšajte nové herné vychytávky v 4K rozlíšení, alebo hrajte paralelne na troch rôznych monitoroch s panoramatickým zobrazením. Výkon počítača podporí aj najmodernejšia 8 GB operačná pamäť DDR4 a hybridný SSHD disk s kapacitou 2 TB.

Panoramatické zobrazenie

Či už hráte akčnú strieľačku a získate lepší prehled o bojisku, alebo stratégiu a uvidíte väčšiu časť vojnovej zóny - taktická výhoda bude vždy na vašej strane

Sekundárny monitor

Pripojte štvrtý monitor a využite ho pre zobrazenie hernej mapy, alebo konverzačných okien.


AEGIS II

AEGIS je unikátna aplikácia vytvorená pre monitorovanie výkonu a ponúka širokú škálu funkcií, ako sledovanie využitia CPU/pamäte, sťahovanie a odosielanie dát a postráži aj teplotu.

Kód:  TA245b2
Produktové číslo:  G11CB-CZ027T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14