Obnoviť stránku

ASUS EEE BOX B202 černý (black) 160GB HDD bez OS

Príslušenstvo k tovaru

ASUS EEE BOX B202 černý (black) 160GB HDD bez OS

Asus EEE Box je veľmi zaujímavým zariadením.Ide o plnohodnotný počítač, ktorý sa ale môže pochváliť miniatúrnymi rozmermi a energeticky nenáročným prevádzkou.Toho bolo možné dosiahnuť vďaka použitiu úsporného procesora Intel Atom taktovaným na 1,6 GHz a ďalšími neškodia komponentami, medzi ktoré patrí 2,5 palcový pevný disk (má kapacitu 160 GB a pripojený je cez rozhranie PATA) alebo integrovaná grafická karta.Medzi ďalšie možnosti patrí 1 GB operačnej pamäte, integrovaný zvukový kodek, alebo čítačka pamäťových kariet.
Konektorový výbava je základné, ale pre väčšinu určite postačujúce - počítač obsahuje 4 USB porty (2 na prednej strane, 2 na zadnej strane), sieťovú kartu vyvedenou konektorom RJ45, DVI konektor pre pripojenie LCD displeja a audio konektory.Komunikačné možnosti ukončené bezdrôtová sieťová karta Wi-Fi.
Už z výbavy je zrejmé, že Asus EEE je vhodný skôr pre nenáročnú kancelársku činnosť, ľahšiu prácu s multimédiami (fotografia, hudba, filmy), hodí sa aj pre správu e-mailov či prezeranie internetových stránok.Ideálne môže byť napríklad aj pre deti ako školská pomôcka alebo ako druhý počítač do domácnosti.Vďaka svojmu tichému prevádzky a nízkej energetickej náročnosti sa hodí aj všade tam, kde je kladený dôraz na tieto požiadavky.Vďaka držiaku je eee tiež možné pripevniť na zadnú stranu LCD displeja a ušetriť tak miesto na pracovnom stole.
Veľmi zaujímavou funkčné vymožeností je tiež Express Gate.Jedná sa vlastne o jednoduchý operačný systém, ktorý je nahratý priamo v špeciálnej pamäti na základnej doske a poskytuje základné funkcie možnosti, medzi ktoré patrí prehliadanie internetu, prezeranie fotografií a komunikácia cez Skype a ICQ.Jeho najväčšou výhodou je jednoduchosť a plná funkčnosť už 7 sekúnd po zapnutí počítača.
Parametre a špecifikácie:
Čiposá sada:
Intel 945GMS Express + ICH7-M
667MHz FSB
Procesor:
Intel Atom N270 - 1,6 GHz
533MHz FSB, 512 kB L2 cache
Operačná pamäť:
2048 MB DDR2 533 MHz
Pevný disk:
2,5 "Seagate 160 GB PATA
Grafická karta:
Integrovaná Intel GMA950
Zvuková karta:
integrovaná Intel HD Audio
Komunikácia:
Ethernet 10 / 100 / 1000
Wi-Fi 802.11N
Vstupy / výstupy:
1x RJ45
1x DVI
3x Audio konektor
4x USB 2.0
1x čítačka kariet (SD / SCHC / MS / MS PRO)
Farebné prevedenie:
čierne
Rozmery:
216 x 178 x 25 mm
Hmotnosť:
cca 1,3 kg
Dodávané príslušenstvo:
napájanie
Support CD, Recovery DVD
VESA montážne kit
stojan
manuál
Wi-Fi anténa
Klávesnice
Myš
Kód:  TA092b
Produktové číslo:  90PE0MC513303C01UCHZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12