Obnoviť stránku

ASUS B150-K

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS B150-K

Základná doska ASUS B150-K D3 s čipovou sadou Intel B150 je vhodným riešením na stavbu výkonnej počítačové zostavy. Podporuje procesory Intel 6. generácie so 14 nm technológiou pre socket 1151. Pre operačnú pamäť je pripravená dvojica slotov na osadenie pamäťovými modulmi DDR4 SDRAM s celkovou kapacitou až 32 GB.
Grafickú kartu pripojíte do Q-Slotu PCI-Express 3.0 x16 s veľkým okrídleným klipom, s ktorým ľahko a rýchlo vyberiete aj tú najväčšiu grafickú kartu. Samozrejmosťou je prítomnosť konektorov na pripojenie monitora - DVI alebo VGA priamo na základnej doske. O kvalitný zvukový výstup sa stará 8-kanálový zvukový čip Realtek ALC887. K dispozícii budete tiež mať dostatok konektorov špecifikácie USB 2.0 i mnohonásobne rýchlejšie USB 3.0.

Kľúčové vlastnosti

  • 5X Protection II - vysoko kvalitné komponenty
  • LanGuard - spoľahlivejšie pripojenie
  • Q-Slot zaručuje ľahké vybratie grafickej karty z PCI zbernice
  • UEFI BIOS a EZ Flash 3
  • Fan Xpert - pokročilé ovládanie ventilátorov
  • SATA III s rýchlosťou 6 Gb / s

Všestranná ochrana

ASUS 5X Protection II zaručuje využitie vysoko kvalitných komponentov a vysokú stabilitu systému. Navyše je doska vybavená EPU čipom, čo je čip na úsporu energie, ktorý môžete aktivovať v aplikácii AI Suite 3. Po aktivácii optimalizujte spotrebu energie celého systému vďaka automatickému rozpoznaniu aktuálneho vyťaženia počítača a inteligentnému nastaveniu spotreby energie.

Pokročilé ovládanie

Menej skúsení používatelia ocenia originálne spracovaný grafický UEFI BIOS, ktorý možno jednoducho ovládať aj myšou a ponúka veľa možností nastavenia, či už ide o prioritu bootovania zariadení alebo testovanie pamäte RAM. Medzi dodávaným softvérom nájdete napríklad aplikáciu Fan Xpert, ktorá umožní ľahko spravovať napájanie dosky, ovládať chladenie, hladinu hluku a meniť takt procesora.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC958i1v
Produktové číslo:  90MB0PJ0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16