Obnoviť stránku

ASUS 4G-N16

3,0 6 hodnotení
54,90 €

ASUS 4G-N16

Dvojpásmový LTE router ASUS 4G-N16 na rýchle a stabilné mobilné pripojenie

Dvojpásmový LTE router ASUS 4G-N16 poskytne až 5,3× rýchlejší prenos dát než je to pri širokopásmovom mobilnom pripojení 3G. Oproti klasickému routeru je na pripojenie do siete namiesto kábla využívaný internet poskytovaný mobilným operátorom. Stačí vložiť aktívnu SIM kartu a behom okamihu môžete sieť ľahko zdieľať s ostatnými zariadeniami a dosiahnuť oveľa stabilnejšie a rýchlejšie pripojenie.


Kľúčové vlastnosti LTE routera ASUS 4G-N16

  • Mobilné širokopásmové 4G LTE pripojenie na super rýchly internet s rýchlosťou až 150 Mb/s
  • Bezdrôtové rýchlosti až 300 Mb/s pomocou Wi-Fi štandardu N zaručujú spoľahlivé pripojenie
  • Káblový port Ethernet LAN
  • Jednoduché nastavenie a používanie

Router s rýchlym pripojením k LTE

Router ASUS 4G-N16 oceníte pre jeho obrovskú rýchlosť mobilnej širokopásmovej technológie 4G LTE, najmä ak bývate mimo dosahu bežného širokopásmového pripojenia. Dokáže sťahovať dáta rýchlosťou až 150 Mb/s a odosielať ich rýchlosťou 50 Mb/s.


Dve odnímateľné antény

Router ASUS 4G-N16 je vybavený externými širokopásmovými anténami 4G LTE, ktoré je možné ľahko oddeľovať a upgradovať. V prípade, že vám nevyhovuje umiestnenie zariadenia, pretože signál je príliš slabý, môžete použiť predlžovací kábel a anténu pripojiť pomocou štandardného konektora SMA, aby sa dosiahol čo najlepší signál.


WiFi na dovolenke aj v kancelárii

WiFi router ASUS 4G-N16 ponúka bezkonkurenčné pohodlie pri používaní. Dlhodobé testy zaručujú širokú kompatibilitu a spoľahlivosť. Stačí vložiť SIM kartu a užívať si pohodlie mobilného širokopásmového 3G/4G pripojenia kdekoľvek v domácnosti, alebo v malej kancelárii bez káblov.


Užívateľské rozhranie ASUSWRT

Na nastavenie routera ASUS 4G-N16 a monitorovanie siete je k dispozícii intuitívne používateľské rozhranie ASUSWRT. Vďaka rýchlej detekcii zariadenia a ich pokročilému nastaveniu získate z vašej siete maximum. K dispozícii je aj funkcia rodičovskej kontroly umožňujúca obmedzenie prístupu pre jednotlivých používateľov.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n
WiFi Typ WiFi 4
Pásma WiFi 2,4 GHz

Funkcie

Funkcie LTE router

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Typ

Typ Single-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPS, WPA2-PSK

Vlastnosti antény

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 190 g

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel, Napájací adaptér
Kód:  Asus22_01
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  90IG07E0-MO3H00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14