Obnoviť stránku

ASTRID Samoopaľovacie mlieko 200 ml

4,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
5,69 € 6,20 €

ASTRID Samoopaľovacie mlieko 200 ml

Samoopaľovacie mlieko značky Astrid ocení určite každý, kto chce mať prirodzene zlatistú farbu pokožky bez opaľovania a bez negatívnych účinkov slnečného žiarenia. Samoopaľovacie mlieko je vhodné na tvár aj telo a vďaka ľahkému zloženiu sa ľahko aplikuje. Urýchľovač opálenia obsiahnutý v samoopaľovacom mlieku Astrid zaistí jednoduché vstrebanie a rovnomerné, rýchlejšie a intenzívnejšie opálenie pokožky. Hydratačný komplex navyše napomáha k dlhodobému efektu opálenia. Vďaka samoopaľovaciemu mlieku Astrid bude vaša pokožka vždy zlatisto opálená.

Kľúčové vlastnosti samoopaľovacieho mlieka ASTRID

  • Produkt značky s dlhoročnou tradíciou
  • Mlieko Astrid môžete aplikovať na telo aj tvár
  • Samoopaľovacie mlieko dodá pokožke zdravú zlatistú farbu
  • Mlieko Astrid sa ľahko nanáša
  • Obsahuje urýchľovač opálenia

Hlavné zložky:
Hydratačný komplex pomáha dlhodobému opáleniu.

Aplikácia:
Naneste prípravok rovnomerne v tenkej vrstve na čistú a suchú pokožku a dôkladne rozotrite. Po nanesení si opláchnite ruky.

Zloženie:
Aqua, Paraffinum liquidum, Dihydroxyacetone, C12-15 alkyl benzoate, Glyceryl stearate, Glycerin, Cetearyl alcohol, Cetearyl isononanoate, Myristyl myristate, Ceteareth-20, PEG-4 olivate, Tocopheryl acetate, Distearyldimonium chloride, Isopropyl alcohol, Sodium metabisulfite, Magnesium stearate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben.


Zloženie

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIHYDROXYACETONE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, C13-14 ISOPARAFFIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CERA ALBA, CETEARETH-20, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, LAURETH-7, LINOLEIC ACID, PARFUM, PEG-20 GLYCERYL LAURATE, POLYACRYLAMIDE, POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Krém

Typ produktu

Fáza opaľovania Samoopaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na tvár, Na telo

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Tónovací, Zjemňujúci
Špecifikácia Dermo

Určenie

Určenie Pre dospelých

Objem

Objem 200 ml

Typ

Typ produktu Mlieko

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Tónovací, Zjemňujúci

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  OPA029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592297008736
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07