Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Assassins Creed: The Rebel Collection – Nintendo Switch

4,5 19 hodnotení
Zľavnené -3 %
27,90 € 28,90 €

Assassins Creed: The Rebel Collection – Nintendo Switch

%

Vstaňte pri budovaní Republiky na Bahamách medzi legendárne mená, ako je Čierna brada, Calico Jack a Benjamin Hornigold, a prežite vskutku vypäté udalosti, ktoré definovali zlatý vek pirátstva.

Assassins Creed

Preskúmajte 50 unikátnych miest, od Kingstonu po Nassau, aby ste prežili život piráta.

Assassins Creed

Bojujte navzájom alebo spolupracujte so svojimi priateľmi v neľútostnom a užívateľmi obľúbenom režime viac hráčov.

Assassins Creed

Mladý rebelujúci Asasin

Staňte sa Edwardom Kenwayom, charizmatickým, napriek tomu však brutálnym pirátskym kapitánom, ktorý bol vycvičený asasinmi. Edward dokáže jednoducho prechádzať medzi skrytou čepeľou Asasinského rádu a všetkými novými zbraňami, vrátane kresadlových pištolí a dvoch šabieľ.

Assassins Creed

Zlatý vek pirátstva

Píše sa rok 1715. Karibiku dominujú piráti, ktorí si vytvorili vlastnú Republiku, ktorá nepozná žiadny zákon a ktorej nevyhnutnou súčasťou sú korupcia, chamtivosť a násilie. Medzi týmito zločincami je aj mladý bezohľadný kapitán Edward Kenway. Ten si svojím bojom za slávu vyslúžil úctu takých legiend, ako je Čierna brada, avšak neskôr je vtiahnutý do prastarej vojny medzi asasinmi a templármi, vojny, ktorá môže zničiťvšetko, čo títo piráti vybudovali.

Assassins Creed

Rozľahlé prostredie

Assassin’s Creed IV Black Flag prináša úplne nového hrdinu, prostredie a obsahuje rozmanitý svet. Hra je založená na osvedčených princípoch série. Obsahuje rozľahlý otvorený svet s viac než 50 lokáciami. V boji sa snúbia zbrane asasinského rádu so zbraňami vtedajšej doby, takže si na svoje prídu používatelia, čo idú radi rovno na vec, aj tí, ktorí radšej zabíjajú potajomky.

%

Assassin’s Creed Rogue stavia hráča do hlbokého príbehu, ktorý trvá až 22 hodín. Pôsobivé sú nové zbrane, bojový systém aj nové tajomstvá.

Assassins Creed

Okrem dobre nabrúsených šablí si vyskúšate aj strelné zbrane, do ktorých možno využiť hneď niekoľko druhov nábojov.

Assassins Creed

Zdokonalenia sa dočkal aj orlí zrak pre vašu ochranu pred nepriateľmi, ktorí nepozorovane splynuli s davom, či detekcia tých skrytých v rôznych zaujímavých úkrytoch.

Assassins Creed

Preskúmajte mesto

Verná kópia slávneho New Yorku v dokonalom dobovom prevedení. Už teraz si iste viete predstaviť, koľko miest tam čaká na objavenie.

Assassins Creed

Nové dobrodružstvá

Assassin’s Creed: Rogue vás zavedie do polovice 18. storočia počas Sedemročnej vojny. Vojny, ktorá doviedla veľké a silné Francúzsko do finančných problémov, ktorej koniec potom priniesol revolúciu. Navštívite zamrznutý severný Atlantik, Apalačské údolia na východe USA a tiež New York.

Assassins Creed

Nový hrdina

Najväčšou zmenou Rogue je však hlavný hrdina, ktorý vám ponúkne pohľad z odvrátenej strany série Assassin’s Creed. Tentoraz hráte za templárov menom Shay Patrick Cormac, ktorý pretrpí zradu bratstva a stane sa obávaným lovcom assassinov. Celú hru prejdete zmenou, premenou z dobrodružného assasina v nebezpečného a hlavne odhodlaného templára.

Ste na túto hru naozaj pripravení?

Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Assassin's Creed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Nintendo Switch
Licencia Škatuľová
Kľúč pre Nintendo eShop

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Konšpirácie, Historické epochy
Herné mechaniky Stealth, Otvorený svet

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, FR
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Verzia

Platforma Nintendo Switch – škatuľa
Edícia Základná
Kód:  NSW585
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307216256519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07