Obnoviť stránku

Assassins Creed: Syndicate – PS4

4,6 63 hodnotení

Assassins Creed: Syndicate – PS4


Viktoriánsky Assassin

Nový diel úspešnej série Assassin's Creed vás prenesie do prostredia Londýna v čase vrcholiacej priemyselnej revolúcie, v ktorej hrajú hlavnú úlohu aj významné vedecké a technologické objavy. Samotný Londýn bude zhruba o 30 % väčší ako Paríž z minulého roka a obsahuje známe štvrte ako Westminster, The Strand, The City of London, Whitechapel, Southwark a Lambeth. Všetko v úplne dokonalom grafickom poňatí s množstvom úplne nových efektov a animácií.



Tuhý príbeh v niekoľkých rovinách

Epický režim pre jedného hráča bude mať tentokrát dvoch hlavných hrdinov - Jacoba a Evie Frya. Táto ústredná dvojica asasínov sa pokúsi pohnúť kormidlom sociálnej nerovnosti, aby z obrovského rozvoja biznisu počas priemyselnej revolúcie neprofitovali len mocní a bohatí (templári), ale aj obyčajný pracujúci ľud. Najnižšie spoločenské vrstvy si navyše vytvoria nový druh rodiny - gangy. Úlohou Jacoba, Evie a ďalších postáv z radu asasínov bude postupne ovládnuť gangy v jednotlivých susedstvách centrálneho Londýna, aby mali potrebné prostriedky na dokonanie prevratu.



Evolúcia herných mechanizmov

Na presadenie svojho vplyvu bude potrebné plne využívať dosiaľ najväčšie mestské prostredie. Na rýchly ústup po úspešnej misii tak pokojne využijete konské záprahy, ale aj parné vlaky. Prepracovaný súbojový systém bude oveľa brutálnejší, než kedykoľvek predtým. V rukáve totiž máte mosadzné boxery, nože kukri, revolvery alebo špeciálny vystreľovací hák, vďaka ktorému sa dočkáte bleskurýchleho presunu vo vertikálnej rovine.


Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Konšpirácie, Historické epochy
Herné mechaniky Stealth, Otvorený svet

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Assassin's Creed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 5, PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MSX096d
Produktové číslo:  3307215893265

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02