Obnoviť stránku

Assassins Creed: Revelations

4,5 59 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Assassins Creed: Revelations

Assassin’s Creed Revelations je záverečný diel trilógie s majstrom všetkých asasínov Ezio Auditorom. Eizo je v jeho priebehu na ceste za poznaním a zjavením. Jedná sa o nebezpečnú cestu, na ktorej sa vydá do Konštantínopolu, srdca Osmanskej ríše, kde hrozí destabilizácia regiónu vďaka rastúcej sile Templárskych vojsk.
Uznávaný online multiplayer z predchádzajúceho dielu sa vráti aj v Revelations. Ponúkne viac skúseností, rafinovanosti, možností a viac máp, ktoré umožnia hráčom otestovať svoje zručnosti proti ostatným asasínom z celého sveta. Posledná kapitola v ságe Assassin’s Creed bude mať aj revolučný gameplay, ktorý umožní hráčom manipulovať so spomienkami Desmonda a Animusu a rozlúštiť tak tajomstvo svojej minulosti a získať náhľad do budúcnosti.

Kód:  Hranad0051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17