Obnoviť stránku

Assassins Creed IV: Black Flag – Xbox One

4,9 11 hodnotení
19,90 €

Assassins Creed IV: Black Flag – Xbox One

Vitajte v karibiku

Rozľahlé prostredie

Assassin's Creed IV Black Flag prinesie úplne nového hrdinu, prostredie a bude obsahovať ten najrozmanitejší svet, aký bol kedy vytvorený. Hra je založená na osvedčených princípoch série. Obsahuje rozľahlý otvorený svet s viac než 50 lokáciami. V boji sa striedajú zbrane asasínského rádu so zbraňami vtedajšej doby, takže si na svoje prídu hráči, čo idú radi rovno na vec, ako aj tí, ktorí radšej zabíjajú potajomky.

Assassin's Creed IV: Black Flag
 

zlatý vek pirátstva

Píše sa rok 1715. Karibiku dominujú piráti, ktorí si vytvorili vlastnú Republiku, ktorá nepozná žiaden zákon, a ktorej nevyhnutnou súčasťou sú korupcia, chamtivosť a násilie. Medzi týmito vyhnancami je aj mladý, bezohľadný kapitán Edward Kenway. Ten si svojím bojom za slávu vyslúžil úctu takých legiend, ako je Čierna brada, avšak neskôr je vtiahnutý do prastarej vojny medzi asasínmi a templármi - vojny, ktorá môže zničiť všetko, čo títo piráti vybudovali.

Mladý rebelujúci asasín

Staňte sa Edwardom Kenwayom, charizmatickým, napriek tomu však brutálnym, pirátskym kapitánom, ktorý bol vycvičený asasínmi. Edward dokáže jednoducho prechádzať medzi skrytou čepelou Asasínského rádu a všetkými novými zbraňami - vrátane kresadlových pištolí a dvoch šabieľ.

Staňte sa najobávanejším pirátom Karibiku

Veľte na svojej lodi Kavka a vrhajte hnev na každého, kto ju uvidí. Plieňte a rabujte, aby ste mohli Kavku vylepšiť muníciou a vybavením, ktoré je potrebné na boj s nepriateľskými loďami. Vylepšenia lode sú pre Edwardov postup hrou veľmi dôležité. Zaútočte na masívne galéry a nehanebne sa na ne naloďte, rekrutujte námorníkov, aby sa pridali k vašej posádke, a vydajte sa na epické a neslávne známe dobrodružstvo.

Preskúmajte otvorený svet všetkými spôsobmi

Veľký svet čaká

Objavujte ten najväčší a najrozmanitejší svet Assassin's Creed, aký bol kedy vytvorený. Preskúmajte 50 unikátnych miest, od Kingstonu po Nassau, aby ste prežili život piráta, ktorý zahŕňa:

  • Vykrádanie vrakov spod hladiny mora.
  • Vraždenie templárov v rozvíjajúcich sa mestách.
  • Lov vzácnych zvierat v neskrotných džungliach.
  • Pátranie po pokladoch v stratených ruinách.
  • Únik do skrytých zátok.
Assassin's Creed IV: Black Flag
 

Zažite krutú realitu pirátstva

Stojte pri budovaní republiky na Bahamách medzi legendárnymi menami ako je Čierna Brada, Calico Jack a Benjamin Hornigold, a prežite vypäté udalosti, ktoré definovali zlatý vek pirátstva. Bojujte alebo spolupracujte so svojimi priateľmi v neľútostnom a užívateľmi obľúbenom režime viacerých hráčov. Vyberte si z rozmanitej škály postáv a zápas na život a na smrť v exoticky ladených mapách.

 

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Assassin's Creed

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Konšpirácie, Historické epochy
Herné mechaniky Stealth, Otvorený svet

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Sex, Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Platforma pre VR Oculus

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO102a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307215945643

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08